"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalabalık içerisinde fenalaşma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Catsw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catsw

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda insanların, toplulukların içerisinde yoğun esneme, deriye iğne batması hissi, bacakta uyuşma, baş ağrısı, baş dönmesi ve nefes alamama sorunlarım var. Her hangi bir kalabalık-insan korkum yok ya da panik bozukluğum yok. Fazlasıyla sosyal kalabalık ortamlarda sahnelerde dahi yer almış bir insanım. Sonuç olarak yaşadığım sıkıntıların benimle alakalı olmadığından eminin ve sorun ne olabilir nasıl çözebilirim yardımınızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Psişik saldırıya maruz kalıyor olabilirsin. Nazar da olabilir. Banyo yaptığında çıkmadan kovaya biraz sirke dök. Karıştır. Ve çıkmadan dökün. Rahatlatır.

Ben de psişik bi insanım her zaman her yerde olmamasından özellikle yer altında farklı varlıkların enerjisini hissetmem de kaynaklanıyor olabilir mi? Daha önce yuleden yardım almıştım herhangi bi negatif enerji etkisinde olmadığımı söyledi

Bu sorun bendede oluyor son zamanlarda özellikle baş dönmesi bedende gözlerde ağırlık ve bu AVM lerde daha çok oluyor.. sanırım enerjiyi çabuk çeken insanlarda oluyor bilemiyorum mutlaka bilen vardır

Son zamanlarda insanların, toplulukların içerisinde yoğun esneme, deriye iğne batması hissi, bacakta uyuşma, baş ağrısı, baş dönmesi ve nefes alamama sorunlarım var. Her hangi bir kalabalık-insan korkum yok ya da panik bozukluğum yok. Fazlasıyla sosyal kalabalık ortamlarda sahnelerde dahi yer almış bir insanım. Sonuç olarak yaşadığım sıkıntıların benimle alakalı olmadığından eminin ve sorun ne olabilir nasıl çözebilirim yardımınızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Negatif enerjiden esneme,ağırlık falan olurda bacakta uyuşma,başdönmesi,nefes alamama....Bunlar biraz fazla gibi.Hem doktora gidin hem bakım yaptırın derim.Geçmiş olsun.

İnsanlarla geçmişte çok içe içe olmuş olabilirsiniz,
her fobi travma yoluyla ya da asosyallikten gelişmiyor.
Psikiyatristin yapacağı testlerle biyolojik anlamda bir sıkıntı var mı onu da görürsünüz.
Vücuttaki pek çok hormon, salgı, biyolojik değişimler vs. psikolojinizi etkileyip,
bu tarz durumların sonradan gelişmesine sebebiyet verebiliyor.

Kesinlikle AVM ve bu tarz kalabalık yerlerde sanki ben ben olmaktan çıkıyorum zihnimde başka biri var ben onun gözünden kendimi izliyor gibi hissediyorum ki zihinsel koruma çalışmaları yapıyorum

Sevgili Iviv_angeles teşekkür ederim sizin ve nyksse nin açıklamalarından sonra sorunlarıma tatmin edici bi yanıt bulsam da tedbir olarak tıppa başvuracağım

Solar plexus, taç, kök ve kalp çakralarınıza eğiliniz. Bu konuda sitede doyurucu bilgi mevcuttur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri