Rüya halinden tam olarak çikamamis olabilirsiniz.Eger kısa sure gördüysen saniridir.Kabusun Trans halinde çikamama bilinçalti oyunu olabilir.Az önce uyandım saçma sapan kabus gördüm sonra uyandım gözümü kapatıp yadtigs koydum kendi gözüme benzer göz gördüm sol gözüm gibiydi
Daha önce de benzeri olmuştu uyandım telefonu aldım gözümü kapattım yastığa koydum gördüm sonra buraya geldim yazdım.Rüya halinden tam olarak çikamamis olabilirsiniz.Eger kısa sure gördüysen saniridir.Kabusun Trans halinde çikamama bilinçalti oyunu olabilir.
Benlikle alakası olduğunu anlayamadımTamamen zihinsel. Zihninizi yönetmeyi öğrenin. Yönetilemeyen zihin birbirinden farklı benlik kalıpları olușturmada çok marifetlidir. Öyle ki her bir düşünce bir duygu durumu, her duygu durumu da kendine has bir karakter motivasyonuna dönüşebilir kolayca. Çatı bir benlik olușturamazsanız kendinizin parçalarını toplamanıza zihniniz müsaade etmeyecek hale gelir.
Daha önce de benzeri olmuştu uyandım telefonu aldım gözümü kapattım yastığa koydum gördüm sonra buraya geldim yazd
Ağır kabuslar gördünüz zamanlar gusül abdesti alın vücuttaki negatif enerjiyi temizler.Yoksa gün boyu rüyada ki negatif enerjiyinin tehsirinde kalırsınız.Daha önce de benzeri olmuştu uyandım telefonu aldım gözümü kapattım yastığa koydum gördüm sonra buraya geldim yazdım.