Tam da kafamda böyle bir konu dönüyordu. Bir yerde geçse de birilerine sorsam diye. Tam yeri geldi o zaman size sorayım. Bana kimse küçüklükten gelip sen cadısın, şamansın, büyücüsün demedi. Değilim de zaten. Eğilimi merakı olan kişilere giriyorum sanki ben. Ancak tam böyle şeylerle uğraşmayayım ilgilenmeyeyim diyorum. Hop bir şey oluyor ve kendimi bu tarz parapsikoloji alanına gelen her şeyi ararken buluyorum. Benim gibi olan çok kişi vardır eminim. Bizler boşuna uğraşmasak salsak mı acaba

. Diyeceğim de yine bir şey olur kendimi yine bu tarz konuları araştırırken bulurum. Sizce boşuna mı debeleniyoruz?.
Bir de dediğiniz cadı olduğunun söyleyen küçük kız sanırım geçmiş yaşam ile ilgili bir konu. Benim çok inancım yoktur böyle geçmiş yaşam olsun reenkarne olmak olsun. Büyük ihtimal hiç deneyimlemediğimden. Neyse esas soruma gelirsem. Bir kişinin geçmiş yaşamı varsa nasıl öğrenir. İlla birisinden yardım mı alacak?. Kendi başına öğrenemez mi?. Bir de saçma gelebilir ama kişinin geçmiş yaşamı yok olma ihtimali var mı, yani ilk yaşamıymış gibi? Böyle bir şey mümkün mü?
Öncelikle şuna açıklık getirelim. Küçük büyük hangi yaşta olursanız, karşınıza çıkan bir kişi sen büyücü, şaman, cadısın diyerek kişiyi cadı, şaman ilan etmez☺ Ruh bilincindedir. Küçükken bazı durumlar yaşanır farkında olmayabilir. Zamanı gelince farkına varır yolunu bulur.
Merakınız var spritüelizmle ilgi güzel. Devam edin kişisel gelisiminize ve yaşamınıza farkındalık katarsınız.
Küçük kız konusu evet ruh geçmiş yaşamda ki hallerini hatırlıyor. Büyüdü 10 yaşında ve süreçte daha detaylı bilgiler veriyor. Özel olduğu için fazla yazmıyorum. Sadece değindiğim sey ruh hatırlatır zamanı gelince de yolunu seçer.
Karma, enkarne hayatlar hipnoz ve karmaastroloji çalışmaları ile karmik haritalar incelenerek bulunur. Tabiki bilen uzman kişi ile calışılmalıdır. Bilinçaltı o kadar çok karışık ve milyonlarca veri saklıyor. Kendi başınıza yapmak yanlışa sürükleyebilir, yanılabilir, deneyimsiz zayıf bir kişi negatif enerji etki altında da kalabilir.
Son sorunuza gelirsek evet ruh dünyaya ilk defa gelebilir. Bazısı görevli ruhtur. Bir kere gelir tarihe imzasını atar. İnsanlara görmeleri gereken öğrenmeleri gereken şeyleri öğretir ve gider. Örn. Atamız Atatürk gibi. Bir baska durum görevli olmayıp genç ruhta olabilir ilk defa bedenlenir. Kaç kere bedenlendigini de hipnoz ve karmikharitalarda görürüz.
Bu arada küçük bir not düşmek isterim. Sevgili URUM yeterli açıklamayı ve bilgiyi vermiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Ek olarak burası bir parapsikoloji sitesi yönetimde olan adminler ve moderatörler belli bir bilgi birikimi ile seçilmiş insanlardır. Burada ki görevimiz bilgiyi sunmak, paylaşımlar da bulunmak, yanlış gördüğümüz bilgilerde ise düzenleme yapıp ayıklama yapmaktır. Bu görevi yerine getirirken, bazı üyelerden sürekli tartışmaya mahal verecek şekilde mesajlar alıyoruz. Ben yanlış yapmam, ben tecrübeliyim ve sonuç yöneticiyle çatışır, öfke vs vs...
Spirütelim diyen kişinin yapmaması gereken davranışlar ve kendi kişisel farkındalıklarında da engel teşkil eder.
Sevgi ve ışık ile...