karapecelion
Banlı Kullanıcı
Merhabalar sizle bundan 4 -5 ay önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. Akşam saat 10-11 arası gibi yatağıma geçtim telefonumla 5-10 dakika uğraştıktan sonra kapatıp baş ucuma koydum sağ tarafıma uzandım hemen o anda sol tarafa doğru kaymaya başladım kendimi düzeltip tekrar gözlerimi kapattım yıne aynı tarafa doğru çekilmeye başladım çekildiğimi hissettiğim anda gözlerim kapalıydı gözlerimin önünde çizgilerden oluşan renksiz bir resim belirdi. Resimde kendi yatağımı görüyordum sanki yatağımdan kalkıp 2 metre ilerden kendime bakıyormuşum gibi gördüğüm resimde yatağım, yatağımın yanındaki kanepe ve odamda olan bütün nesneler olduğu yerindeydi ama ilginç olan hemen sol kolumun altında bir , kanepenin üzerinde üç olmak üzere varlık vardı. Görüntü renksiz ve çizgilerden oluştuğu için pek ayrıntı veremeyecem ama baş kısımları küçük, kulakları sivri , bir kanguru ayakları gibi kırık eklemliydi. Vücut deriler tam yanmamış bir kağıt rengindeydı ve yer yer dökülmüştü. O resmi gördüğüm an büyük bir parlamayla bedenıme doğru yöneldim ve irkilip ayağı kalktım elıme demir bir şişim var onu alarak kanepeyi dövmeye başladım bilmiyorum o anki refleksle öyle yaptım sonrada bir ayet el kürsi okuyup uyudum.