İSTEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shosin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shosin

Kayıtlı Üye
Öncelikle sevgili ve saygı değer Şaman-Urum başta olmak üzere tüm forum üyelerine ve yetkililerine selam olsun.
Sözlerimizi ve düşüncelerimizi bu güzel ortamda açıklığa kavuşturma fırsatını bize sunan herkese ve uruma müteşekkirim.

Konuyu nereye açacağım konusunda tereddüt içerisindeydim en sonda burayı seçme kararı aldım. Yazdıklarım dualarınızın kabulü içindir. Denenmiş ve onaylanmıştır bizzat benim kendi yaşadığım olaylar çerçevesinde şahit oldum.

Öncelikle sıralı bir şekilde sizlere sunacağım.

1. Yol : 313 Ayetel Kürsi. Gün olarak Perşembe günü veya cuma günü olabilir. Buna başlamadan önce gusül abdesti alıp temiz elbiselerinizi giyip tenha bir yeri seçiyorsunuz. Bu süreç bitmeyene dek oturduğunuz yerden kalkmıyorsunuz. Herşey hazır olduğunda kıbleye karşı oturuyorsunuz. Tenha ve temiz bir yerde. Daha sonrasında ise 11 defa istiğfar ve 11 defa salavat getiriyorsunuz. Daha sonrasında ise 11 ihlas ve 1 fatiha okuyarak başta peygamber efendimiz(s.a.v) olmak üzere müslüman olup mümin olma şerefine erişen tüm müslümanların ruhuna hediye ediyorsunuz duanızda. Burası da bittikten sonra artık başlıyorsunuz. 313 Ayetel Kürsinin tamamını bitirene dek durmuyorsunuz. Okurken o duanızı hayal ediyorsunuz. Sessizlik önemli unutmayın sevgili dostlarım. 313 sayısı tamamlandıktan sonra abdestiniz var ise sıkıntı yok. Ama abdestiniz yok ise abdest alıp kıbleye karşı tekrar duruyorsunuz ve 12 rekatlık hacet namazı kılıyorsunuz. Hepsi 2 rekat olacak şekilde olmalı. Ve her rekatta ek süre olarak yalnızca ihlas süresini okuyorsunuz. Hacet namazınız bittikten sonra ise oturup duanızı okuyorsunuz. Ve okumuş olduğunuz 313 Ayetel Kürsinin de bu duanın bu hacetin kabulü hürmetine görülmesini Allah'tan istiyorsunuz.

Bu 1. Yolumuzdu.

2. Yol : 16.641 tane Ya-Lâtif ismi zikri.

Gün olarak Perşembe veya cuma günleri uygundur. Öncelikle gusül abdesti alıyorsunuz. Temiz elbiselerinizi giyip tenha ve sessiz bir yere geçiyorsunuz. Kıbleye doğru oturuyorsunuz. 11 salavat ve 11 istiğfar duası okuyorsunuz. Direkt bildiğimiz istiğfar ve salavat. Daha sonra ise 11 ihlas ve 1 fatiha okuyarak bunu başta Hz Muhammed(s.a.v) olmak üzere tüm müslümanların ruhuna hediye ediyorsunuz. Daha sonra ise başlıyorsunuz. 16.641 sayısı bitmeyene dek dünya kelamı etmezseniz çok daha iyi olur. Ondan dolayı o gün hazırlıklı olursanız daha makul olur. 16.641 sayısından 1 fazla veya 1 eksik olmaz kesinlikle olmaz. Başladıktan sonra her 1000 defa “Yâ Lâtif” okuyup sonra 3 defe aşağıdaki dua okunur.

“Allahümme ente akrebü min külli kariybin ve ekremü min külli keriymin ve ecvedü min külli cevâdü ve ahfezu min külli hafiyzın ve eltafü min külli lâtiyfin es’elüke bismikel lâtifü en tüsahhıre li min halkıke men yakdı hâceti ve yedfe’u anni hasmi ve yüncini mimmen zalemeni ve âdâni bihakkıke yâ lâtifü yâ latifü yâ lâtifü eltafü bi ındeşşedâidi ve neccini minel mekâyidi küllihallahü lâtifün biıbâdihi yerzüku men yeşâü ve hüvel kaviyyül aziz”

Okuduktan sonra tekrar (1000) “Yâ Lâ Latif” okunur. Yine (3) defa yukardaki dua okunur. Böylece 16641 Ya Latif c.c her 1000 okumada 3 dua okuyarak bitirilir. En son 641 defa okunur ve 3 defa yine dua okunur. Ardından bir salavat 1 fatiha 3 ihlas süresi okunarak ne için dua edildiyse onun kabulü için dua edilir.

Bu kısımıda bitirdikten sonra eğer abdestiniz var ise sıkıntı yok. Devam edebilirsiniz ama yok ise bir abdest alıp kıbleye dönüp 12 rekat hacet namazına duruyorsunuz. 2 rekat olacak şekilde 12 rekata tamamlıyorsunuz. Her rekatta ek süre olarak yalnızca ihlas süresini okuyorsunuz. Namazınız bittikten sonra ise artık hacet duanızı okuyorsunuz ve bitiyor.

Umarım sizin için faydalı olmuştur. Kendim deneyip de şahit olduğum şeylerin tamamını açıklayamam. Ama birtanesini söyleyeyim sizler için. 16.641 tane latif ismi şerifi sayesinde rüyamda peygamber efendimizi gördüm. Niyetim bu yönde idi oda gerçek oldu.

Saygılarımla~

Eğer devamını istiyorsanız belirtebilirsiniz sevgili ve saygı değer arkadaşlarım. Çok daha etkili olan 12 rekatlık olan hacet namazının uzun kısmını ve yolunu anlatabilirim. Öyle kuvvetli bir namazdır ki bu konu Resulullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur " bu namazı ahmaklara ve kötülere öğretmeyin."

Eğer devamını istiyorsanız belirtebilirsiniz sevgili ve saygı değer arkadaşlarım. Çok daha etkili olan 12 rekatlık olan hacet namazının uzun kısmını ve yolunu anlatabilirim. Öyle kuvvetli bir namazdır ki bu konu Resulullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur " bu namazı ahmaklara ve kötülere öğretmeyin."
Bu forumda ahmaklar ve kötüler yok mu diyorsunuz yani 🤨
Allah sabır ve namazla yardım isteyin der. Sabır derken fiziksel çaba. Namaz kıldın yada ayetleri sayısınca okudun diye isteklerinin gerçekleşeceğinin bir garantisi yok.

Allah sabır ve namazla yardım isteyin der. Sabır derken fiziksel çaba. Namaz kıldın yada ayetleri sayısınca okudun diye isteklerinin gerçekleşeceğinin bir garantisi yok.
Dini bir tema ile değil de ilimsel tama ile bakıyoruz. Bu da bir çaba gösterme şekli oluyor. Kimler için ilim sahipleri için. Sen bahçıvansındır harika bahçe yaparsın, ben de bahçıvanlık yoktur ama dua ederim belki bahçem olmaz ama bahçeden bir meyve hediye gelir gibi düşümebilir. En ilkel şekilde anlattım ama aslında burada her okuna her şey verilecek manasında değil de manevi yolu da bu şekilde manasında bir anlatım olduğunu düşünmek daha iyi olur bence

Evet Allah sabır ve namazla yardım isteyin benden diyor. Bu konuda herhangi bir itirazım yok. Doğru söylüyorsunuz. Lakin ben bu yazımda Namaz veya sabır ile yardım dilemeyin diye bir söylemde bulunmadım. Bunu o şekilde siz anladınız...

Yazmış olduğum şeyler ise bir nevi gizli formüllerdir. Yani Allah ile olan muhabbetin daha sıkı ve daha güçlü bir hale gelmesi konusunda duanın kabulü kısmında daha sonuç odaklı olmasıdır. Allah kalpten geçen duayıda bilir. Belli bir sayı ile çekilen duayıda bilir. Şayet sadece sabır ve namaz ile gitmek olsa o halde vefk, muska, diğer dualar ve uygulamalar hiç olmazdı. Herkes direkt sabır ve namazla dilenirdi Allah'a. Her iki tarafta da dilendiğimiz kişi Allah bir başkası değil.

Saygılarımla~

Dini bir tema ile değil de ilimsel tama ile bakıyoruz. Bu da bir çaba gösterme şekli oluyor. Kimler için ilim sahipleri için. Sen bahçıvansındır harika bahçe yaparsın, ben de bahçıvanlık yoktur ama dua ederim belki bahçem olmaz ama bahçeden bir meyve hediye gelir gibi düşümebilir. En ilkel şekilde anlattım ama aslında burada her okuna her şey verilecek manasında değil de manevi yolu da bu şekilde manasında bir anlatım olduğunu düşünmek daha iyi olur bence
Müslüman olmayanların bu arkadaşın verdiği teknikleri uygulaması sakıncalı mıdır? Bir dine inanmayanların o dinin uygulamalarını gerçekleştirmesi kişiye katkı sağlar mı? uzakdoğu uygulamaları içinde geçerli bir soru.

İslami uygunalar inanç istiyor. Yani Müslüman değilseniz olmaz inancı var. Benim şahsi görüşüm ezoterik konuların dini olmaz. Dini olan insanların ezoterik bakış açısı olur.

Geri