suzansuziş
Kayıtlı Üye
Not tutup bekledikten sonra ne anlamı kalıyor?Bir şey anlamadım doğrusu.
uzun zamandır çektiğim sıkıntıdan kurtulmak için sizden yardım istiyorum cevap alamıyorum hayatıma 11 yıl önce giren maddi manevi herşeyimi elimden alan kişiden nasıl kurtulurum acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ben ve ailem tehlike ile karşı karşıya
arkadaşlar cevaplar televizyondan gelmez. cevap aslında her yerdedir. kendimizi aldatmaktan kaçınmalıyız bu konularda. çeşitli sayılar görüp bunun bir çeşit işaret olduğunu düşünen arkadaşlar var örneğin. hayır, evren bu şekilde çalışmaz. size vahiy gelmesini beklerseniz, biraz beklemeniz gerekecektir. ve emin olun o vahiy, gökten süzülen bir kağıt parçası şeklinde olmaz.
evrendeki mesajları alabilmek için çeşitli kadim yöntemler vardır. bunlara bilahare başka başlıklar altında değinmek isterim. vaktim olduğunda da yapacağım diye umuyorum. ama üzerinden şöyle bi geçecek olursak, islamda istihare, şamanizmde kutsal mekanlar ve yürüyüşler vardır. her inanışta bunlar gibi yöntemlerle seçecekleri yolları belirlemiştir insanlar. bilim insanları buna içgüdü demeyi çok severler. özellikle şamanların yöntemleri içgüdülerini dinlemenin biraz daha belirgin bir yoludur. tıpkı zen budizminde olduğu gibi zihninizi boşaltırsınız. bunun sonucunda farklı bir bakış açısı elde edersiniz. yürüyüşlere çıkın, ama kafanızın içi boş olsun. bir taşın üzerinde cevabı görebilirsiniz. taşı yorumlamayın. cevap, somut bir şekilde gelmez. taş kurbağaya benziyor diye, sizin için uygun meslek AĞA'lık değildir. benzetmeler yapmayın. bırakın taş nasılsa öyle kalsın. taşı, ağacı, havayı yargılamadığınızda, bir süre sonra baktığınız her yerde cevabı göreceksiniz. ve cevabın ne kadar açık olduğunu görünce şaşıracaksınız çünkü aslında her zaman kabak gibi ortadadır.
Merhaba. Sitenize yeni üye oldum ve üye olmamdaki en büyük etken de bu konu başlığı aslındaBen evrene sorularımı soruyorum fakat cevap alma konusunda kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum. Sorduğum sorulara dair sürekli pozitif ve olumlu şeyler düşündüğüm için her işareti bir cevap olarak algılıyorum. Gecenin bir yarısı aklıma birden sorumla ilgili bir şiir gelebiliyor ya da tv'de ilk defa gördüğüm bir programda soruma dair küçük cevaplar farkediyorum. Biraz daha zamanım olduğunu düşünüp mutlaka olacak ama beklemeliyim diyorum. Kendimi kandırmadan gerçek cevaplara ulaşabilmek için ne yapmalıyım?