O zaman istediğimiz birşeyin tersini söyleyerek istediğimiz sorunun cevabını almış olabiliriz yani böyle yapabilirmiyiz?
Tam olarak anlayamadım.İstediğiniz birşeyin tersimi yoksa istemediğiniz birşeyin tersimi?Burda amaç pozitif sormak pozitif düşünmek almak istediğiniz cevapların sorularını sormaktır.
Şöyle söyleyeyim mesela "zayıflamak istemiyorum" dediğimde olumsuz olduğu için evren evet olarak algılayacak yani okuduklarım bunu gösteriyor negatifte sorabilirmiyiz yani bunu demek istedim?
Çekim yasasının temeli pozitif düşünmektir.Siz zayıflamak istemiyorum derken bile aklınızda fazla kilolarınız olacak.Eğer zayıflamak istiyorsanız "Zayıflamak istiyorum" demeniz gerekiyor.Yani tersini düşünene kadar pozitif düşünceyi hayat anlayışınız haline getirmenizi öneririm.
Sevgi ve Işıkla Kalın
Merhaba,
Ben bazı konularda inisiye olmak talebindeyim ancak hangi konuda bunu gerçekleştirebilirim ya da hangi alanda olmam gerekir ve yeteneğim vardır bunu bilemiyorum. Bu konularda bana yardımcı olabilecek fikriniz var mı?
Ayrıca sadece Reiki 1. seviyeye inisiye oldum. Mesela meditasyon yapabilmek için gerekli kuralları ve adımları nereden öğrenebilirim? Bu konuda forumda çok araştırma yapamadım. Sorumlarımla ilgili yardımıc olursanız ya da yardımcı olabilecek konulara yönlendirirseniz çok memnun olurum.
bu aydınlık açıklama için teşekkürler,konuyu bam telinden yakalamışsınız,çoğu insan evrene soru sormaya hakları olduğunu bile bilemeden yaşıyorlar.aslında bu en doğal hakkımız,çünkü varolan herşey evrenle bir bütün,evrenin içinde bulunduğumuz an içinde varolabilmesini sağlayan bütünlüğün bir parçasıyız.o halde varoluşumuzun devamlılığını sağlayabilmek için bizi varedenede özgürce soru sorabilmeliyiz....
sevgi ve güçle kalın
Haklısınız tuhaf olmuş. Ben şunu anlayamıyorum, bazı üyelerimiz ben ona inanmam buna inanmam diyorlar. Yani bunlara inanmayabilirsiniz, pekala ama hayatınız boyunca eğer bunlara inanacak yeriniz olmamışsa, elektronik bir ortamdaki iki cümleyle mi inanacaksınız? Burası inandırma yeri değildir, buna da zamanımız yoktur zaten. Yeter ki ortada yoktur diye bağırmayın. İnanmayın siz bilirsiniz ve düşünceniz size kalsın. Çünkü burası GMPP dir ,çünkü komik oluyor. Sn. Reddlabell07 sizin sorularınıza gelince, birincisi inanmadan ben size ne büyü tarifi verirsem vereyim yapamazsınız, zira büyüde inanmak önemlidir. Varlıklar için de nasıl inanabilirim diyorsunuz, ben size bunu nasıl anlatayım bu yaşınıza gelmişsiniz ve hava kadar, su kadar gerçek olan bir şeyi anlamamışsınız ben burada cümlelerimle mi anlatayım? Kısa ve öz olarak burası kanıt yeri değildir.bana büyünn varlığını kanıtlayın yada ne bilim normal hayatın dışında rıuhların filan varlığını nasıl kanıtlardınız . yani ruhlar cinler melekler vs vs vs gibi şeyler varsa nasıl onların varlığına inanabilirim büyü varsa nasıl varlığına inanabilirm somut birşey varmı İnanabileceğim bir kanıt yada ne bilim bir büyü önerim deniim eğer bir farklılık görürsem yani beiyn gücümle olmicak inanmadan da yapsam o büüy işlicem böle birşey varsa söylermisin ?biraz tuhaf oldu teşekkürler
bana büyünn varlığını kanıtlayın yada ne bilim normal hayatın dışında rıuhların filan varlığını nasıl kanıtlardınız . yani ruhlar cinler melekler vs vs vs gibi şeyler varsa nasıl onların varlığına inanabilirim büyü varsa nasıl varlığına inanabilirm somut birşey varmı İnanabileceğim bir kanıt yada ne bilim bir büyü önerim deniim eğer bir farklılık görürsem yani beiyn gücümle olmicak inanmadan da yapsam o büüy işlicem böle birşey varsa söylermisin ?biraz tuhaf oldu teşekkürler
Haklısınız tuhaf olmuş. Ben şunu anlayamıyorum, bazı üyelerimiz ben ona inanmam buna inanmam diyorlar. Yani bunlara inanmayabilirsiniz, pekala ama hayatınız boyunca eğer bunlara inanacak yeriniz olmamışsa, elektronik bir ortamdaki iki cümleyle mi inanacaksınız? Burası inandırma yeri değildir, buna da zamanımız yoktur zaten. Yeter ki ortada yoktur diye bağırmayın. İnanmayın siz bilirsiniz ve düşünceniz size kalsın. Çünkü burası GMPP dir ,çünkü komik oluyor. Sn. Reddlabell07 sizin sorularınıza gelince, birincisi inanmadan ben size ne büyü tarifi verirsem vereyim yapamazsınız, zira büyüde inanmak önemlidir. Varlıklar için de nasıl inanabilirim diyorsunuz, ben size bunu nasıl anlatayım bu yaşınıza gelmişsiniz ve hava kadar, su kadar gerçek olan bir şeyi anlamamışsınız ben burada cümlelerimle mi anlatayım? Kısa ve öz olarak burası kanıt yeri değildir.(Bir de imla kurallarına dikkat ediniz.)