"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istediğiniz müzik türlerini söyleyin yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eminimki URUMHAMATAHAYİL sandığınız kadar boş değildir . O yüzden yapımları biraz zaman alabilir gibi geliyor bana .

Ben boş olduğunu sanmıyorum hemde hiç boş olduğunu sanmıyorum.Tabiki de zaman alır.

sitemizde zayıflamak için uygulamalar mevcut oraya bakınız.

buraya yazdığınız her konu dikkate alınıyor merak etmeyi. elim her boş kaldığında bir yenisini hazırlamaya çalışacağım.

bazı dünyevi konular bittikten sonra sitemizin gereği diğer konulara da geçeceğim.

şifa, psişik güç, astral seyehat vs vs gibi konularda olacak. gönül hemen yapmak istiyor tabi ama işte dünya hayatı 24 saat çok az bir zaman yetmiyor.

Sayın Urumhamatahayil ,biraz garip olacak ama kronik yorgunluk ve kas ağrıları için de birşeyler yapabilir misiniz?

Sayın Urum,

Verdi - Lux Aeterna ve Rodrigo'nun Gitar Konçertosu (concierto de aranjuez) üzerine de yapabilirmisiniz? Şifa, Psişik Güç, Astral Seyahat, Yoğunlaşma veya Konsantrasyon Sağlama yapabilirseniz minnettar olurum. Sizden bu kadar çok şey bekleyen bir topluluk var ve heryere yetişmeye çalışıyorsunuz, Allah (c.c.) kaza bela vermez inşallah.

konsantrasyon eksikliği ve hafızayı güçlendiren zihni açan ve insana pozitif enerji veren müzik varsa eklermisiniz

Sınavlara hazırlık için de bilinçaltı telkin oluşturulabilir mi? Çok güzel olurdu eminim. Çünkü çalışan ancak özgüvenleri eksik olduğu için istediği başarıyı elde edemeyen bir çok öğrenci vardır. Onlar için çok güzel olurdu.

Ya manganın şarkılarından birisini seçip zayıflamak için hazırlayabilirmisiniz. Böyle şekerli yiyeceklerden iğrendirsin adını bile duyunca öteye kaçıyım. Böyle bir imkan varmı eğer varsa size sonsuz teşekkür ederim. Manganın olacak ama beni benimle bırak olabilir veya bitti rüya

pozitif enerji veren, şans, kısmet ve yeni aşklara kapı açan müzikler isterdim bende Teşekkürler Urum şimdiden emeklerine sağlık...

Sayın urum :) sizden deep sound istiyorum alfa boyutu olabilir fakat meditasyon için olsun ama doga sesi istemiyorum çünkü farklı bişey denemek istiyorum yani su damlası şıp şıp yada başka bisey dardakta ki çatlayan buz sesi belli bi temposu olabilir nasıl demek istedigimi anlamadıysanız biraz daha anlatabilirim :) ilgilenirseniz sevinirim

hocam ben sole manga turu veya ayna turu hem rock hemde duygusal muzık eger yapabılırsen .........

urum emegine sağlık zayıflamak için olan ses dosyasını indirdim.gecenden beri sürekli dinliyorum.müziklerde cok olmuş.
benim bir önerim vrdı.yara izi,yanık izi,ameliyat izi,kesik izi ve catlaklar için bu calışma hazırlanabilirmi.eğer hazırlanabilirse bu çalışmayı ypabilirmisin.eminim bundan faydalanmak isteyecek bircok arkadsımız vrdır.şimdiden cok teşekkür ediyorum.

Doğa sesleri devamlı dinlemeye daha uygun,Başka bir müzik dinlemeye engel teşkil etmiyor ,hem müzk olmadğından her ortamda dinleyebiliyorsunuz.Tv izlerken ,işyerinizde vs.. Açık olmasında bir sakınca olmuyor .Sözlü olmadıgından yada müzik olmadığından beyni de meşgul etmiyor hemde aynı müziği defalarca dinleyerek sıkılmamış oluyorsunuz..Şıkır şıkır su sesi ve arada kuş sesleri enerjinizi yükseltıyor sanki pikniğe gitmiş hissi veriyor .Ayrıca farklı müzik türlerini sevenler için ortak bir seçenek olmuş olurdu ,

Sayın Urum.. Enerjisel olguyu yükseltip -Telekinezi,pyrokinezi ve duru görüyü daha da arttırabilecek bir subniminal mesaj içeren müzik dosyaları yapmanız mümkünmüdür acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri