"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anadolu yakası olmasın sakın sakın, cmt olsun, akşam olmasın, kalabalık olmasın yani konuşurken sesimizi duyabileceğimiz ölçüde.. Bi de ben vejeteryanım akşam yemeği felan planlarsanız ltf kebapçı olmasın en azından bi browni bi sade kahve içebileceğim bi yer olsun ki sizi seyredip rahatsız etmiyeyim . Yoksa yemek neyin sorun değil.

şimdi okudum çok sevindim ben istanbulda yaşıyorum ama okul dolayısıyla aydındayım.. tarih kesinleşirse gelmeye çalışırım inş. yalnız benim fiziksel bir rahatsızlığım var aranıza kabul eder misniz?

kelebek!!o ne demek..rahatsızlığın niye bizi rahatsız etsin? Ne biçim konuşma o? Ablan olarak emrediyorum gelebiliyorsan gel, gelemiyorsan da her zaman seninleyim..msn aç hemen..

urummmmm...eridim gittim yine ne tatlısın sennn
midemde küçük kelebekler pır pır ederler .Kelebek gelsin, Urum gelsin şenlenelim derler...

bu nedemek kelebek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok eğlenceli olacak. Ben de 40 yaşı üstünde fazla güzel olmayan ama fiziki rahatsızlığı olmayan güleryüzlü reiki ve ruhsal arınmaya takıntılı, geçmiş hayatlarında mutlaka büyü ve taşların gücüyle kafayı yemiş, o etkiyle bu yaşamımda taş ve muskanın gücüne inanan, renkli, boşver yaşında bir bayanım:smash::Angel_anim::devil2::cheers2::biggrinjester::hurray::willy_nilly::nopity::party:
Bu kalabalık bizi temsil edecek hury heyyyoooo

kamersiz düğün olurmu bende ordayım az çatlat:hurray: çok inat:ban: haylı fazla unutkan:banghead: ama sevgilisini çok seven bir aşık olarak oraayım :oops:

evet arkadaşlar bunu yapın mekanı ve saati belirtirn en çok merak ettiğim şey biriniz belki bana metafiziksel bi olay gösterirsinizde sonunda inancımı tekrar toplarım yardımlarınıza muhtacım

Metafiziksel mi ilginç metafiziksel bişey yapılırsa hangi inancı toplayacaksın nerden biliyorsun muslumanlıkla ilgil ibişey yapılacağını ve ya hristiyanlık ve ya putperestlikle çok ilginç geldi :hang:

Metafiziksel bi olay göstermede ne alaksı var ki dinlerin... Bir varlık çağırırsın müslümanlık ta buna cin derler başka bi akım ve ya dinde demon derser vs vs vs diye gider... Ama karşıdaki kişi yine birşeyler görür/farkeder/hisseder... Yukarıda ki kişininde istediği bu zaten...

garip bi grup olucaz belli oldu..Dışarıya fazla belli etmeyin biraz normal davranın tamam mı? Biri aşık biri bilmemne biri sıyrık oooo..ilginççç olacak. Paradiseguard için şapkamı da getiricem içinden tavşan çıkarınca inanacak benim metabilmemne gücüme..ay neydi? unuttum..Ha birde ben çok konuşmazsam darılmayın, ben yazarım. Pek konuşamam üstüme gelmeyin tamam mıııı?Zaten adeta en yaşlınız benim biraz kasılıcam yaniii..

garip bi grup olucaz belli oldu..Dışarıya fazla belli etmeyin biraz normal davranın tamam mı? Biri aşık biri bilmemne biri sıyrık oooo..ilginççç olacak. Paradiseguard için şapkamı da getiricem içinden tavşan çıkarınca inanacak benim metabilmemne gücüme..ay neydi? unuttum..Ha birde ben çok konuşmazsam darılmayın, ben yazarım. Pek konuşamam üstüme gelmeyin tamam mıııı?Zaten adeta en yaşlınız benim biraz kasılıcam yaniii..

Buraya da gelinsin :D

..Ha birde ben çok konuşmazsam darılmayın, ben yazarım. Pek konuşamam üstüme gelmeyin tamam mıııı?Zaten adeta en yaşlınız benim biraz kasılıcam yaniii..

Var mısın iddia ya en yaşlı kim orada görüşürüz. Ben sizden yaşça büyük olabilirim ama konuşup konuşmayacağıma orada karar vereceğim. Ortam ve eğlence meselesi.
Urum yaptın yapacağını sen ne kadar pozitif ve İnsanları bir araya getirirken dostluğu ön plana çıkaran bir İnsansın belkide İnsanüstü varlıksın Süüüperrr:beta1::hurray::cheers2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri