Hetor
Kayıtlı Üye
Bir Milyon Dolar Veriyor Ispatlayana Spiritüalizmi hayalperestlik ve hokus pokusla degistirip yada karistirip "Hakikat bu" olarak tanitanlara cok kolay bir ispat yolu var. James Randi'nin senelerdir sundugu 1.000.000 Dolari almayi hala kimse beceremedi. Vallahi bizim sayin üfürükcü hocalarimiz madem öyle inanilmaz kuvvetlerle insanlari iyilestiriyor, alsinlar artik su 1 Milyon dolari, hastalara harcasinlar ve bizim gibi akilsiz, duygusuz, hissiz insanlarida sonunda uyandirsinlar. O Milyonla ne altin paralar alinir, ne kadar insan iyi edilir diye düsündükce bu fikrime git gide dahada hayran oluyorum. Madem insanlik, dogruyu söyleyip, insanlara yardim etmekse, saniyorumki sayin üfürükcü hocalarimiz yakinda bu ödülü kazanip hepimizi memnun eder ve birde dünyayi yerinden oynatabilecek bu kabiliyetiyle türkiyemizi tanitir! Bu arada bizlerde hemde bu marifetlerini görür hemde bu kritiklerimizden dolayi utaniriz. Iste kazandiktan sonra daha cok iyilik yapabileceginiz 1 milyon Dolara en kisa yol, sayin üfürükcü hocalarimiz Randall James Hamilton Zwinge adıyla Kanada Toronto'da dünyaya gelen James Randi (d. 7 Ağustos 1928) veya sahne adıyla "The Amazing Randi" illüzyonist ve sözdebilim alanındaki hileleri ortaya çıkarmaya çalışan ateist bir araştırmacıdır ve James Randi Educational Foundation'ın kurucusudur. Randi'nin eğitim kurumu herhangi bir paranormal, doğaüstü veya okült bir güce sahip olduğunu bilimsel testler altında kanıtlayan kişiye 1 milyon dolar ödül vereceğini açıklamıştır.(vikipedia) Şu ana kadar ne garip ki o kadar paranormal güçleri olduğunu iddaa eden insanlardan hiç biri bu ödülü almış değil. James Randi on senedir bas bas bagriyor , cikipda bana olaganüstü birseyin varligini ispat edebilene Bir milyon dolar verecegim diyor...Youtube yahut google James Randi verin önünüze cikar...Su sahtekar Uri geller bile kendine güvenipde gidemedi... Ey büyücüler, cinciler, Cinlerle irtibatda olanlar, ne duruyorsunuz?? Mademki iki büyü ile insanin basina cinler cagirabiliyorsunuz, gidin James Randinin basina salin alin bir milyon dolari... Bende bu güc olacakda almicam o parayi hemi Hoca efendi tutar 100 euro icin muska yapar, ama Bir milyon dolara yanasmaz...Yahu biraz insan düsünmezmi? Bütün dünyaya sesleniyor adam...Adam hatta yol parasinida veriyor, ucak biletinide aliyor..Televizyon karsiliginda tüm dünyaya ispat edebiliyorsunuz...Sitesine girip sadece yazacaksiniz, diyeceksinizki "ben cinlerle ugrasabiliyorum, yahut cin carpmisi iyilesdiriyorum , yahut büyü yapiyorum " .... Iste böylece aslinda bütün bunlarin insanlari kandirmacasi oldugu, sahtekarlik oldugu apacik ortadadir...O James Randi bin senede daha gecse, Bir milyonu kimse almicak, cünki hepsi sahtekar !!!! Bos bosuna hem kendinizi, hem insanlari avutuyorsunuz...Cok yazik gercekden!!
Not: alıntıdır
Not: alıntıdır