magicex
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,
Konuyu nasıl yazıcam diye düşünürken aşağıdaki yazı denk geldi nette.
Benim tespit edebildiğim kadarıyla islamiyet birlik, beraber, kardeşlik dini diye bir algı var? Corona virüsü ile ilgili veriler paylaşılırken Çin' liler yarasa falan yiyor ondan oldu tarzında haberler yayıldı. Tahmin ediyorum ki adamlar kaynak yokluğundan hayatta kalabilmek için ne bulsa yiyorlar, yanlış isem düzeltebilirsiniz.
Şimdi bütün Çin halkı müslüman olsa hepsine yetecek kadar islami üsullere uygun büyükbaş ve küçükbaş hayvan temin edilebilinir mi yani kardeşlik, paylaşmak gibi şeyler uygulanabilir mi?
Yoksa şimdiki düzendeki gibi islami yönetim kendi krallığını ilan edip, sıradan halka basit yine yarasa, yılan falan mı yedirir?
Konuyu nasıl yazıcam diye düşünürken aşağıdaki yazı denk geldi nette.
islamı yaşamayan devletler (milletler) aç kaldıklarında kendileri dışındaki tüm devletleri sömürmek ve yok etmek için çalışacaklardır, bunu bilmeyen ahmaktır zira Allah (cc)'ı, Peygamber (sav)' ve Hz.Kur'an'ı tanımayan topluluklar barbardır ve kendileri dışındaki toplulukları hesapta yaşamak için yok etmeleri gerektiğine inanırlar...bunu yaşayarak göreceğiz, bizim eski insanlarımız zaten bunu eskiden yaşamışlar, zulmü görmüşler...bize yutturulan batı medeniyeti diye bi medeniyet yoktur, sadece küffar medeniyeti vardır, karşısında da islam medeniyeti vardır, bu kadar basittir...müslüman geçinen salaklar bunu böyle bilmezlerse, tıpkı Osmanlı çöküp, cumhuriyet kurulurken amerikan veya İngiliz mandası isteyen zavallılar durumuna düşmüşlerdir...aynı hatalara düşmeyelim derim...
Benim tespit edebildiğim kadarıyla islamiyet birlik, beraber, kardeşlik dini diye bir algı var? Corona virüsü ile ilgili veriler paylaşılırken Çin' liler yarasa falan yiyor ondan oldu tarzında haberler yayıldı. Tahmin ediyorum ki adamlar kaynak yokluğundan hayatta kalabilmek için ne bulsa yiyorlar, yanlış isem düzeltebilirsiniz.
Şimdi bütün Çin halkı müslüman olsa hepsine yetecek kadar islami üsullere uygun büyükbaş ve küçükbaş hayvan temin edilebilinir mi yani kardeşlik, paylaşmak gibi şeyler uygulanabilir mi?
Yoksa şimdiki düzendeki gibi islami yönetim kendi krallığını ilan edip, sıradan halka basit yine yarasa, yılan falan mı yedirir?