Sennin Kayıtlı Üye 3 Haz 2011 #1 Başlıkta belirttiğim gibi şifalı taşlar almak istiyorum acaba iskenderunda bunların satışını yapan bir yer biliyormusunuz ?
Başlıkta belirttiğim gibi şifalı taşlar almak istiyorum acaba iskenderunda bunların satışını yapan bir yer biliyormusunuz ?
erlkonig Kayıtlı Üye 3 Haz 2011 #2 Bazı takı satan yerlerde var diye biliyorum ben. Hatta bu tarz yerler benim yaşadığım şehirde koca koca yeşim taşı falan diye yazı asıyorlar camekana.
Bazı takı satan yerlerde var diye biliyorum ben. Hatta bu tarz yerler benim yaşadığım şehirde koca koca yeşim taşı falan diye yazı asıyorlar camekana.
Sennin Kayıtlı Üye 3 Haz 2011 #3 İskenderunda hiç görmedim.Çarşıya fazla gitmiyorum.Gittiğimdeyse hiç denk gelmedim.Eğer bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.
İskenderunda hiç görmedim.Çarşıya fazla gitmiyorum.Gittiğimdeyse hiç denk gelmedim.Eğer bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar.
Sennin Kayıtlı Üye 7 Haz 2011 #5 Eğer gelebilirsem size haber veririm.Yardımlarınız için çok teşekkürler.