"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

isim ve kader

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Huzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok iç karartıcı değil mi? Biraz çok klişe olup katiyen öylemiş gibi yazılmış ve bu benim hiç hoşuma gitmedi anne ismiyle birlikte çocuğun ismine bakıldığını biliyorum ben mesela islam inancına göre ebced hesabıyla hesaplanır.

Çok iç karartıcı değil mi? Biraz çok klişe olup katiyen öylemiş gibi yazılmış ve bu benim hiç hoşuma gitmedi anne ismiyle birlikte çocuğun ismine bakıldığını biliyorum ben mesela islam inancına göre ebced hesabıyla hesaplanır.

cok ciddiye almamak gerek.. kahve fali gibi ama dogru söyleyin sizde okurken cocugum olursa su harfte koymiyim ismini diye düsünmüssünüzdür :D
iste bu insani ister istemez etkilediginin bir kanitidir!

cok ciddiye almamak gerek.. kahve fali gibi ama dogru söyleyin sizde okurken cocugum olursa su harfte koymiyim ismini diye düsünmüssünüzdür :D
iste bu insani ister istemez etkilediginin bir kanitidir!

İnanın hiç öyle düşünmedim muhakkak o harfler belkide hepsi olucak isminde buna göre değerlendirceğimi sanmıyorum:biggrinjester:

Her ne kadar ismimin başında S harfi varsa ve beni birazda olsa anlatıyorsa.geri kalanı tutmadı.Hey sevgili arkadaşımız :offtopic:umutlarımızı,hayallerimizi yıktın:boat:bir dahaki sefere hoşumuza gidecek başka, bizi anlatan bir şeyler bul lütfen.:oops: şaha bi yana eğlenceliydi.Teşekkürler.

Bu bu kadar basit değil.
Bir harf ismin içinde geçiyorsa farklı, son harf ise farklı değerlendirilebilir. Tek tek harfe bakılıp hüküm vermek yanlış olur. Total e bakmak lazım.

İsminin içinde D ve T harfi olanlar :Bu iki harf timsaha karsilik olup büyük ve güçlü bir kisilik isaretidir. Önemli mevkilere gelmis veya basarili insanlarin isminde genellikle bu iki harf görülür. Ama bu kisiler öfkelendigi zaman çok sert tepkiler verir ve ortaligi kirip geçirecek kadar agresif davranirlar

öfkelenince gerçekten kırıp geçiriyorum :)

İsminin içinde R, L ve N harfi olanlar :Genellikle ekonomik sorunlari olmayacaktir ( en büyük problemim bu doğru çıkmadı)

Geri