Gerçek bir ateistim demiyorum zaten henüz o kadar bilgi sahibi değilim araştırma sürecindeyim bu hemen olacak bir iş değil bunun bilincindeyim. Ayrıca intihar etmeyi düşünmemin sebebi çevremle ailemle ilgili olan sorunum değil (hiçbir sorunum da yok zaten ) sonunda ölüp gideceksek yaşamanın ne anlamı var ki. Ben küçüklükten beri ölümden korkan biri değilim 10 yaşındayken migdemdeki bir sorundan dolayı hastahanede yattım 6 ay boyunca orda yan koğuşta lösemili arkadaşlarım vardı hastahanenin oyun odasında hastahanenin okul sınıfında falan beraberdik onlarla hastalıklarının bulaşıcı olduğunu düşünüp onların şişirdiği balonları falan alırdım ağzıma bulaşsın diye nasıl acı çektiklerini göre göre yapmıştım bunu hatta pek samimi olmadığımız biri ölmüştü abiydi 16 yaşlarındaydı pek bizimle konuşmazdı o oyun odasına gelmezdi onun ölümüne şahit oldum yinede yapmaya devam etmiştim geçen yaz da intahar eim 40 tane babanemin alzheimer hapıyla 1 ay geçici körlük yaşadım kurtuldum bileklerimi kestim falan olmuyor anlayacagınız ölemiyorum Çevremde aşırı neşeli olduğum söylenir sorunum yok sadece bu dünyanın olayını çözmeye çalışıyorum