"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Incubus ve Succubus

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADoNaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ADoNaY

Kayıtlı Üye
Kilise Babaları elementsel varlıklar için sık sık incubus ve succubus isimlerini kullanmışlardır. Incubus ve succubus, şeytani ve doğadışı yaratımlar iken, elementsel varlıklar dört elementsel özün sakinlerini anlatan ortak bir terimdir de. Paracelsus'a göre incubus ile succubus(isim sırasına göre eril ve dişil), astral bedenin kötü düşünceleri ve duygularına musallat olan parazit yaratıklardır. Bu terimler ayrıca kara büyücülerin fizik ötesi organizmaları için de kullanılır. Bu larvalar hiçbir şekilde hayali varlıklar olmasalar da, hayal gücünün çocuklarıdırlar. Kadim bilgelere göre bunlar kötülüğün görünmez nedenleridirler, ahlaken zayıf olan insanların etrafını çevreleyen esirde yaşarlar ve onları doğalarını daha fazla yozlaştıran aşırıklara iterler. Bu nedenler afyon evleri, genelevler, batakhanelerde bol miktarda bulundukları düşünülür. Burada kendilerini tamamen günaha bırakmış talihsizleri avlarlar. Alışkanlık yaratan uyuşturucular ve alkolik uyaranlarla duyuların uyuşturulmasına izin veren birey, astral planın bu varlıklarıyla geçici bir rabıta kurar. Esrar ve afyon bağımlılarının gördükleri houris denilen varlıklar veya çıldırmış insanlara işkenceler yapan gerçek gibi görünen canavarlar, bu yeraltı varlıklarının örnekleridirler. Kötü eylemlerinin bunları mıknatıs gibi kendine çektiği insanlar için görünürdürler.

Paracelsus'a göre canlı veya ölü(genellikle ikincisi) bir insanın astral bedeni olarak tarif ettiği incubus ile succubus, vampir yaratıklardırlar.
 
Aslında İncubus ve Succubus cinsellikle ilişkilendirilen demonlardır. Bu demonlar için davet metodları da var fakat çok tehlikeli olduğu için tavsiye etmiyorum.
 
Bu larvalar hiçbir şekilde hayali varlıklar olmasalar da, hayal gücünün çocuklarıdırlar. Kadim bilgelere göre bunlar kötülüğün görünmez nedenleridirler, ahlaken zayıf olan insanların etrafını çevreleyen esirde yaşarlar ve onları doğalarını daha fazla yozlaştıran aşırıklara iterler. Bu nedenler afyon evleri, genelevler, batakhanelerde bol miktarda bulundukları düşünülür. Burada kendilerini tamamen günaha bırakmış talihsizleri avlarlar.
İslamiyette bunlara mevadd-ı şerîre ve habis ruhlar denir.
 
incubus'la ilgili tek bildiğim love hurts; aşkın kötücül enerjisini düşünecek olursak adamlar bu ismi boşuna seçmemiş gibi duruyor. çok hoşuma gitti.
 
Çok fazla davet var ama gelip gelmeyeceğini bilemiyoruz ki enerjisini kaldırmakta ayrı mesele iki gram zevk yaşıcam diye heba olanlar var ?
 
Geri
Üst