Alice amundsen
Kayıtlı Üye
İlk doğaüstü deneyiminiz nedir o anda ne hissettiniz ve merak ettiğim birşey var varlıklar anlaşmalarında ne istiyorlar...
14 yaşlarımda falanım balkondan dışarıyı izliyorum.Bu arada komşularımızla balkonlarımız arasındaki mesafe çok çok yakın bir ayak boyu mesafesi verebilirim sizlere.Her neyse o zamanda komşularımız tatile çıkmıştı.Evin ve balkonun hiç bir ışığı açık değil yalnızca dışarıdan ayın ışığı ve sokak lambalarının ışıkları var.Yan balkonun 50 cm boyunda bulunan korkulukları vardı yaklaşık.Kafamı bir anlığına yana çevirmemle
Yaklaşık 2 metre civarı boya sahip Siyah ya da şeffaf olabilir zira hava karnalık olduğu için net konuşamıyorum.Kanatları olan bir varlık gördüm aramızdaki mesafe 6 ayak mesafesi en fazla.5-10 saniye bakakaldıktan sonra içeriye fırlamamla sona ermiştir hala aklımdadır.
Bir kaç tane daha var da zamanım yok şuan![]()
Aaaa çok korktum...Banyoda ellerimi yıkarken aynadan bi çocuk görmüştüm değişik giyinimli siyah kıvırcık saçlı ssiyah gözlü , evimizde yatak odasına gülerek kaçtı peşinden gittim kimse yoktu (7yaşındaydım)
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinYaşanan deneyimlerin kişisel kalması gerektiğini düşünüyorum, bu yüzden paylaşmayacağım. Ama diğer sorunuza cevap vermek isterim. Varlıkların istediği tek şey ruhunuz. Onlara bu hayatı deneyimletecek bir araç veya hizmet edecek. Bunun için size dünya denen illüzyondan parçalar veriyorlar ve karşılığında ruhunuzu temenni ediyorlar. Varlıkların ihtiyacı olan başka bir yetiye sahip değilsiniz çünkü. Hiçbirimiz değiliz. Yine ufak tefek istisnalar oluyor tabii. Sizinle eğleniyorlar veya kendi sadistik zevklerini tatmin ediyorlar. İnsan hayatı bize çok uzun gelebilir ama onların zaman kavramında her şey çok daha hızlı. Ayrıca anlaşmanın 2 gün ardından birdenbire ölmenizi engelleyecek bir güvenceye sahip misiniz? Normal şartlar ile hiç birimiz değiliz.
bende buna benzer melekletle ilgili bir durum yaşamıştımsanırım melekler ile iletişim kurmam oluştu, uyku esnasında beynim rem moduna geçmişti hareket edemiyordum karabasandır yine düye düşündüm ama bana sakin olmamı söyleyen rahatlatıcı bir iiç ses vardı birşeyler sordum ama cevabını alamadım zten hikayenin geri kalanı da şifreli cevapları yaşantılarım ile çözmem oldu.