"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ilk enerji uyumlamasini kim yapti?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pantea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pantea

Kayıtlı Üye
Bu soru kafami kurcaliyor simdi biz birbirimizi uyumluyoruz tamam , peki ama bu islemi ilk kim baslatti ? eger uyumlanmadan bu enerjileri kullanmak aktive etmek mumkun degilse o kisiyi kim uyumladi ?yada nasil olduda enerjiyi kendisinde toplayip baskalarina aktarabilmeyi basardi? Yanitlari merakla bekliyorum.

Kisi kendisini ilerletmis bulunup cesitli yeteneklere sahip olup,potensyalini en üst dereceye cikartmis bulunmaktadir.Sahip oldugu bu tecrübeleri sizinle paylasip,sizdeki gizli yetenekleri ve potensyali ayarlayip aktive etmenizi sagliyabilecek bir temele sahip olmalidir.Enerji konusunda genelde kosmik enerji kulanilmaktadir,aslinda söyle düsün begin enerjisi ,sakralar vs,hangisi kosmik enerji degildir ki? Tabi bu benim fikrim,örnegin futbol takimini egitebilip calistirabilecek bir insan yani bir antrenör gerekli tecrübelere ve deneyimleri sahip olmasi gerekir,ve bu tecrübe birikimini diyer acemilere aktarabilmesi icin otoriter yada enerji seviyesi yüksek bir kisligi sahip olmalidir.Bu yapisal temel ve psikolojik güc ile bu konularda deneyimleri olmiyan insanlara aslinda bir cesit enerji aktarilmaktadir,biz buna kisaca bilgi paylasimi deriz yada hoca cirak iliskisi falan.Genelde ilk enerji uyumlamasini yapan kiside bir cesit inisiyasyon almis durumundadir yada cesitli varliklardan aldigi bilgileri ve yetenekler dogrultusunda hareket etmektedir,diye düsünüyorum.
Jenetik ve Dna faktörleride tabi gözardi edilmemelidir,örnegin majisal anlamda bir zamanlar basarili olmus ve tecrübeli bir merhum insanin,ogluda majide basarili olma imkani oldukca yüksektir.Yani kisaca jenetik özelikler ve ruhsal güc yani yeteneklerde oldukca önemlidir,ama böyle bir altyapisina sahip olmasan bile mutlaka zamanla derslerini calisarark kendini ayarliyabilirsin.

Reiki, bedensiz varlıklar ilişkisi adlı yeni bir konu açtım bu katogeride yardımcı olabilir bu konuda okumanızı tavsiye ederim.

ilk uyumlamayı başlatanı o enerjiye ''evren'' uyumluyor.mesala golden triangle enerjisini yayan kişiye derin bir buddha meditasyonu sonucu enerji uyumlaması olmuştur.

ilk enerji uyumlamasını bana ananem yaptı ona da annesi yapmış.. El verme aktarma gibi bir şey, sonrasında ise başkalarından yardım aldım ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri