tuanadolunay
Kayıtlı Üye
Merhaba, öncelikle son günlerde çok enteresan şeyler oluyor . Bunlardan bir kaç örnek vermek istiyorum. Saate her baktığımda istisnasız, 17:17 ya da işte 01:01 gibi ama istisnasız, başka bir kayma yok mesela, sürekli bu böyle bu birincisi ve bir haftadır çok yoğun. Aklımdan geçirdiğim her şey oluyor, mesela homofobiyi merak etmiştim ve siteye girdim, paylaşılan şey homofobi. Yolda yürürken, gece geç bir saatte çok korkmuştum ve yanıma birinin gelmesini istedim. O an biri gelip adres sordu ve benim gidiceğim adresle aynıydı, kendisini götürmemi istedi. Otobüste otururken çok sıcak diye aklımdan geçiriyordum, bir baktım hoparlörün içinden bardakla su atarcasına su döküldü
şaka değil, serinledim gerçi ama böle ilginç şeyler oluyor. Aradığım bir kaç eski kitap var, durakta beklerken yanıma biri geliyor ve o kitapla ilgili birşeyler söylüyor ve ben konuyu açmadan. Bu yazdıklarım bir kaç tanesi, kafam karıştı, açıkcası ben olanları bir sınıfa sokamadım. İstediğim ve hisettiğim, düşündüğüm şeyler gerçekleşiyor ve kısa zamanlarla. Fikri olan varsa lütfen kendine saklamasın.
Bu saydıklarımın hepsi art arda, bir kaç gün içinde oldu.