İletişim kurmak

Secretwonders

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Varlığını etrafımda hissettiğim “varlık” ile nasıl iletişim kurabilirim. ? İzin vermediğim için benimle dokunsal ya da gözle görülür temasa geçemiyor ama çeşitli yollarla ve formlarla hissettiriyor.
Olur da ben iletişim kurmayı kabul edersem çünkü buna ihtiyacı var gibi hissediyorum, eğer verirsem bunu hangi yolla ve nasıl yapabilirim?

Merhaba öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için,
Aslında çok uzun zamandır hissediyorum çoğunlukla geceleri ayaklarımdan başlayıp bütün vücuduma çıkan bir uyuşma ve sonra da kulaklarımda derin bir çınlama ve uğultu ile hissediyorum arkadan sesini duyuyorum,
Yataktan kalkıp doğruluyorum ancak bazen belden aşağıya kadar sadece sarkabiliyorum kesinlikle tamamen kalkamıyorum ya da kalkıp tekrar geri düşüyorum,
Bazen de birilerinin setinde evin dışından camın dibine gelip beni seyrederken görüyorum
İletişimdeki maksadım bu rahatsızlığa son vermek niyetin ne olduğunu anlamaya çalışmak çünkü ben sanki benden izin beklediğini hissediyorum tam anlamıyla görebilmem için ,
Ve en son buradan aldığım 2 farklı rune ile bir niyet çalışması yaptım ve bunu yaparken bu var olduğunu hissettiğim varlığın yardım etmesini isteyerek yaptım ikisinde de hemen akabinde ne istediysem oldu sonuncuda yaparken bir sonraki için eğer üçüncüyü de gerçekleştirirse bana görünmesine izin vereceğim gibi bir niyet geçti aklımdan istemsizce ve sanki bir anda anlaşma yapmışız gibi hissettim şimdi cesaret edip bir rune çalışması daha yapamıyorum.

ve bu iki runede de iki farklı talebimin anında gerçekleşmesinde rol oynadı mı? oynadı ise bunu karşılıksız yapmış olmasına ikna olamıyorum, bilinçsizce yaptığım yani içimden geçirdiğim cümleyi anlaşma saydığı için yapmış olabilir mi? Bunlar olduğundan beri de göğsüme tabir-i caizse affedin öküz oturmuş gibi derler ya , öyle bir ağırlık çöktü.

Rune ile varlık çalışmaları yapılmaz. Bu bilgiyi nerden öğrendiniz. Varlık dediğiniz şey nedir anlayamadım.

Yaşadığınız belirtiler vagus sinirin sıkışmasına benziyor açıkçası parapsikolojik bir belirti yok.

bazı yanlış inanç ve bilgilerde var işin için de.

Öncelikle vagus sinir sistemi için egzersizler ile başlayın. Runeler ile şifa ya da başka dünyevi konular üzerine çalışın. 1 ay sonra neler değişti diye yazın

Rune ile varlık çalışmaları yapılmaz. Bu bilgiyi nerden öğrendiniz. Varlık dediğiniz şey nedir anlayamadım.

Yaşadığınız belirtiler vagus sinirin sıkışmasına benziyor açıkçası parapsikolojik bir belirti yok.

bazı yanlış inanç ve bilgilerde var işin için de.

Öncelikle vagus sinir sistemi için egzersizler ile başlayın. Runeler ile şifa ya da başka dünyevi konular üzerine çalışın. 1 ay sonra neler değişti diye yazın
Yok varlık çalışması değil hani burada niyetlerle çalışan runeler var ya belirli başlık ve konular için verilen onlar ile yaptığım çalışmalardan bahsettim, ben ifade edemedim sanırım.
Çok teşekkür ederim yönlendirmeniz için tamamdır🙂

Runeler saf enerji ile çalışır. O yüzden başarılı oldu iseniz bu sizin be Runelerin başarısı demektir.
Kehanet yeteneği
Maji yeteneği
Şifa yeteneği

Bir başka varlık unsuru olmadan olur. Yeteneksiz düz insnalar bu gerçeği kabul etmek istemediği için insnaların yetenekleri değil başla dış bir güç sayesinde olacağına inandırmaya çalışıyor. Bu yanlış inancı da siliniz.

Runeler saf enerji ile çalışır. O yüzden başarılı oldu iseniz bu sizin be Runelerin başarısı demektir.
Kehanet yeteneği
Maji yeteneği
Şifa yeteneği

Bir başka varlık unsuru olmadan olur. Yeteneksiz düz insnalar bu gerçeği kabul etmek istemediği için insnaların yetenekleri değil başla dış bir güç sayesinde olacağına inandırmaya çalışıyor. Bu yanlış inancı da siliniz.
Evet belli ki , muazzam çalışıyorlar tanık oldum
Çok teşekkür ediyorum ☺️

Geri