"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İki maji birleştirilebilir mi

Medyum tam bağlayamamis mi :oops:
Yapılan işleme göre deyişir sanırım.
Ya bir sürü şey oldu görüştüm kendisiyle dün çok iyi vakit geçirdik konuştuğu biri vardı 5 gündür onunla iletişimi kesti ama ona karşı ufaktan bişeyler hissediyordu sanırım çok kararsız kaldım ne düşünüceğimi bilmiyorum sanırım bende biraz cepte göründüm çok karışık bir mevzu ne olacak bilmiyorum

Ya bir sürü şey oldu görüştüm kendisiyle dün çok iyi vakit geçirdik konuştuğu biri vardı 5 gündür onunla iletişimi kesti ama ona karşı ufaktan bişeyler hissediyordu sanırım çok kararsız kaldım ne düşünüceğimi bilmiyorum sanırım bende biraz cepte göründüm çok karışık bir mevzu ne olacak bilmiyorum
Ayrıca kendim de bi maji buldum buradan onu denemek istiyorum yakın bi zamanda gelişme olmazsa o majide değişiklik yapabilir miyim acaba

Kim cepte niye cepte orasını bilemem madem bu yola baş koydunuz bulduğunuz bütün büyüleri deneyin.

Sen bilirsin diye tahmin ediyorum cingöz kralım 🤩 Bu büyülerde hayvan parçaları kullanılıyor ya yarasa, fare, inek, tavuk, yılan gibi.. Acaba böcek, örümcek, akrep filan kullanılan büyüler de var mıdır :oops:
Benimki de bir şeyler gömmüştü kışın evimin yakınlarına, onu yaptığında etkileri ağırdı 😒 hala bir şeyler deniyor ama üzerimde koruma olduğu için etkileri hafif oluyor ve de çıkıyor büyü enerjileri. hayvan parçaları kullanılanlar sanırım varlık görevlendirilen büyüler 🤩

Benimki de bir şeyler gömmüştü kışın evimin yakınlarına, onu yaptığında etkileri ağırdı 😒 hala bir şeyler deniyor ama üzerimde koruma olduğu için etkileri hafif oluyor ve de çıkıyor büyü enerjileri. hayvan parçaları kullanılanlar sanırım varlık görevlendirilen büyüler 🤩
Ivvit neden acaba hep belli hayvan parçaları kullanılır.. ben balık kullanılan büyü duymadım hiç akrep kullanılan da.
Mesela kocaman bir sazan balığıyla baylama yapılamaz mı.. kafamda ilginç sorular 🚬

Oy oy işler iyice karışıyor. Bir majisyen ilk önce sabırlı olmayı öğrenir. Sabrı öğrenememiş hiç kimse büyücü olamaz. En ateşli sabırsız insanlar bile konu ilim olduğunda dünyanın en sabırlı insanına dönüşür.

İkinci konu da bilgeliktir. Öğrenilmesi gereken ilk bilgelikte ne olduğunu bilemektir.

Siz ne sabırlı ne de büyücünüz.

Emine Bederin Mutfağı değil ki burası, tarif buldum ekleme yapacağım diyorsunuz.

hayır büyü Türkçe gibi sondan eklemeli değildir. Baştan yapacaksanız olmadıysa

Oy oy işler iyice karışıyor. Bir majisyen ilk önce sabırlı olmayı öğrenir. Sabrı öğrenememiş hiç kimse büyücü olamaz. En ateşli sabırsız insanlar bile konu ilim olduğunda dünyanın en sabırlı insanına dönüşür.

İkinci konu da bilgeliktir. Öğrenilmesi gereken ilk bilgelikte ne olduğunu bilemektir.

Emine Bederin Mutfağı değil ki burası, tarif buldum ekleme yapacağım diyorsunuz.

Ama bu söyledikleriniz kişinin amacı majisyen olmaksa geçerli.. bu üyenin öyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum zira açtığı konularda da majisyen olmanın yollarını öğrenmek değil, yaptığı bağlamaları tutturmak için ek takviye istiyor ;)

Mesela örnek vermek gerekirse kuzu ciğeri majisi gördüm o majiye saç telleri de ekleyip yapılsa etki daha güçlü olmaz mı

Ama bu söyledikleriniz kişinin amacı majisyen olmaksa geçerli.. bu üyenin öyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum zira açtığı konularda da majisyen olmanın yollarını öğrenmek değil, yaptığı bağlamaları tutturmak için ek takviye istiyor ;)
Ek takviye diye bir şey yok tutmadıysa bozup baştan yapmak gerek, cingözlerinden öğrenmişsindir sen çeşitli bağlamalar 🤩

Majisyen olmayan biri nasıl maji yapacak ki.

Majinin kuralları ona buna geçerli ya da değil olmaz ki. Gayet yerinde bir yorum yaptığımı düşünüyorum

Mesela örnek vermek gerekirse kuzu ciğeri majisi gördüm o majiye saç telleri de ekleyip yapılsa etki daha güçlü olmaz mı
Gerçekten şaka gibi 🤣

Kuzunun özelliği ne, ciğer nasıl alınıyor. Gün ve saat hesapları neler, hangi bitkiler kullanılıyor.

Tarifler bilmeyenler için değil bilenler içindir. Her seferin de temel kalıpları anlatmayız.

Bıçağın bile hazırlanması günler aylar alan bir şey.

Ki kişiyi de uyardım başka konularda ama dinlemek istemiyor demek ki. Hayat kendi hayatı.

Son düzenleme:
Geri