oylesineboylesine
Kayıtlı Üye
Yapılan majide kendimiz ekstra bir şeyler katarak değişiklik yapabilir miyiz daha etkili olması açısından
Ya bir sürü şey oldu görüştüm kendisiyle dün çok iyi vakit geçirdik konuştuğu biri vardı 5 gündür onunla iletişimi kesti ama ona karşı ufaktan bişeyler hissediyordu sanırım çok kararsız kaldım ne düşünüceğimi bilmiyorum sanırım bende biraz cepte göründüm çok karışık bir mevzu ne olacak bilmiyorumMedyum tam bağlayamamis mi
Yapılan işleme göre deyişir sanırım.
Ayrıca kendim de bi maji buldum buradan onu denemek istiyorum yakın bi zamanda gelişme olmazsa o majide değişiklik yapabilir miyim acabaYa bir sürü şey oldu görüştüm kendisiyle dün çok iyi vakit geçirdik konuştuğu biri vardı 5 gündür onunla iletişimi kesti ama ona karşı ufaktan bişeyler hissediyordu sanırım çok kararsız kaldım ne düşünüceğimi bilmiyorum sanırım bende biraz cepte göründüm çok karışık bir mevzu ne olacak bilmiyorum
Kim cepte niye cepte orasını bilemem madem bu yola baş koydunuz bulduğunuz bütün büyüleri deneyin.Ya bir sürü şey oldu görüştüm kendisiyle dün çok iyi vakit geçirdik konuştuğu biri vardı 5 gündür onunla iletişimi kesti ama ona karşı ufaktan bişeyler hissediyordu sanırım çok kararsız kaldım ne düşünüceğimi bilmiyorum sanırım bende biraz cepte göründüm çok karışık bir mevzu ne olacak bilmiyorum
Beğenmediysen medyumun yaptığını sen ver büyü formülü onu yapalım bariGömdüğünüz kaşıktan sonuç alamadınız sanırım.
Benim işim olmaz ki bağlama ile tarif veriyimBeğenmediysen medyumun yaptığını sen ver büyü formülü onu yapalım bari![]()
Yukarıda yazdımGömdüğünüz kaşıktan sonuç alamadınız sanırım.
Sen bilirsin diye tahmin ediyorum cingöz kralımBenim işim olmaz ki bağlama ile tarif veriyim![]()
Benimki de bir şeyler gömmüştü kışın evimin yakınlarına, onu yaptığında etkileri ağırdıSen bilirsin diye tahmin ediyorum cingöz kralımBu büyülerde hayvan parçaları kullanılıyor ya yarasa, fare, inek, tavuk, yılan gibi.. Acaba böcek, örümcek, akrep filan kullanılan büyüler de var mıdır
![]()
Ivvit neden acaba hep belli hayvan parçaları kullanılır.. ben balık kullanılan büyü duymadım hiç akrep kullanılan da.Benimki de bir şeyler gömmüştü kışın evimin yakınlarına, onu yaptığında etkileri ağırdıhala bir şeyler deniyor ama üzerimde koruma olduğu için etkileri hafif oluyor ve de çıkıyor büyü enerjileri. hayvan parçaları kullanılanlar sanırım varlık görevlendirilen büyüler
![]()
Ama bu söyledikleriniz kişinin amacı majisyen olmaksa geçerli.. bu üyenin öyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum zira açtığı konularda da majisyen olmanın yollarını öğrenmek değil, yaptığı bağlamaları tutturmak için ek takviye istiyorOy oy işler iyice karışıyor. Bir majisyen ilk önce sabırlı olmayı öğrenir. Sabrı öğrenememiş hiç kimse büyücü olamaz. En ateşli sabırsız insanlar bile konu ilim olduğunda dünyanın en sabırlı insanına dönüşür.
İkinci konu da bilgeliktir. Öğrenilmesi gereken ilk bilgelikte ne olduğunu bilemektir.
Siz ne sabırlı ne de büyücünüz.
Emine Bederin Mutfağı değil ki burası, tarif buldum ekleme yapacağım diyorsunuz.
hayır büyü Türkçe gibi sondan eklemeli değildir. Baştan yapacaksanız olmadıysa
Mesela örnek vermek gerekirse kuzu ciğeri majisi gördüm o majiye saç telleri de ekleyip yapılsa etki daha güçlü olmaz mıOy oy işler iyice karışıyor. Bir majisyen ilk önce sabırlı olmayı öğrenir. Sabrı öğrenememiş hiç kimse büyücü olamaz. En ateşli sabırsız insanlar bile konu ilim olduğunda dünyanın en sabırlı insanına dönüşür.
İkinci konu da bilgeliktir. Öğrenilmesi gereken ilk bilgelikte ne olduğunu bilemektir.
Siz ne sabırlı ne de büyücünüz.
Emine Bederin Mutfağı değil ki burası, tarif buldum ekleme yapacağım diyorsunuz.
hayır büyü Türkçe gibi sondan eklemeli değildir. Baştan yapacaksanız olmadıysa
Ek takviye diye bir şey yok tutmadıysa bozup baştan yapmak gerek, cingözlerinden öğrenmişsindir sen çeşitli bağlamalarAma bu söyledikleriniz kişinin amacı majisyen olmaksa geçerli.. bu üyenin öyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum zira açtığı konularda da majisyen olmanın yollarını öğrenmek değil, yaptığı bağlamaları tutturmak için ek takviye istiyor![]()
Majisyen olmayan biri nasıl maji yapacak ki.Ama bu söyledikleriniz kişinin amacı majisyen olmaksa geçerli.. bu üyenin öyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum zira açtığı konularda da majisyen olmanın yollarını öğrenmek değil, yaptığı bağlamaları tutturmak için ek takviye istiyor![]()
Alkışlıyorum sizi. Her seferinde aynı şeyi düşünüyorum.Her konunun altın da "cingöz" muhabbeti yapılmasa mi artık..
Gerçekten şaka gibiMesela örnek vermek gerekirse kuzu ciğeri majisi gördüm o majiye saç telleri de ekleyip yapılsa etki daha güçlü olmaz mı