Rhea
Elit Üye
Etraftaki canlılar konuşunca geçmiş yaşam mı oluyor, pekki cam, pencere yada penceresi olan kapı, havuz bunlarla bir ilgisi olabilir mi?Etrafında gördüğün canlılar seninle konuştu mu ?
Etraftaki canlılar konuşunca geçmiş yaşam mı oluyor, pekki cam, pencere yada penceresi olan kapı, havuz bunlarla bir ilgisi olabilir mi?Etrafında gördüğün canlılar seninle konuştu mu ?
Hayır canım sordum sadece o tarz bir şey işitti mi diye. Bence insan rüyasında geçmiş yaşamlarını gördüğünde bunu biliyor. Bilinçli bir düş yani. Zaten düş gibi de değil.. Çok canlı, çok gerçek. Dokunduğun nesne bile hayal gibi değil.Etraftaki canlılar konuşunca geçmiş yaşam mı oluyor, pekki cam, pencere yada penceresi olan kapı, havuz bunlarla bir ilgisi olabilir mi?
Yani benim geçmiş yaşam diye gördüğüm bişiler olmuştu hatta pencereli bir kapının arkasından birisi bir şey söyledi ben ona sordum daha sonra inanıp inanmadığını reenkarnasyona önceden inandığını söyledi. Peki ormanda uzun yürüyüş neyle alakalı kollektif bilinçaltı mı?Hayır canım sordum sadece o tarz bir şey işitti mi diye. Bence insan rüyasında geçmiş yaşamlarını gördüğünde bunu biliyor. Bilinçli bir düş yani. Zaten düş gibi de değil.. Çok canlı, çok gerçek. Dokunduğun nesne bile hayal gibi değil.
Gercekciydi, dedim ya kendim yaşıyormuş gibi. Fakat geçmiş gibi değil, biri bana bir şey öğretiyormuş gibi.Hayır canım sordum sadece o tarz bir şey işitti mi diye. Bence insan rüyasında geçmiş yaşamlarını gördüğünde bunu biliyor. Bilinçli bir düş yani. Zaten düş gibi de değil.. Çok canlı, çok gerçek. Dokunduğun nesne bile hayal gibi değil.
Her şey olabilir. Gördüğün dönemde ihtiyacın sakinlik ve huzurdur ormanı görürsün..Yani benim geçmiş yaşam diye gördüğüm bişiler olmuştu hatta pencereli bir kapının arkasından birisi bir şey söyledi ben ona sordum daha sonra inanıp inanmadığını reenkarnasyona önceden inandığını söyledi. Peki ormanda uzun yürüyüş neyle alakalı kollektif bilinçaltı mı?
Yok ama devamında gördüğüm bazı şeyler gerçek çıktı, teyit ettim..Her şey olabilir. Gördüğün dönemde ihtiyacın sakinlik ve huzurdur ormanı görürsün..
Bence bu, reenkarnasyondan çok daha tatlı bir rüya. Hurufu mukatta ile ilgili rüyan oldu mu ? Ya da uyku ile uyanıklık arası bir süreçte adlandıramadığın bir şey yaşadın mı ?Gercekciydi, dedim ya kendim yaşıyormuş gibi. Fakat geçmiş gibi değil, biri bana bir şey öğretiyormuş gibi.
Uyku uyanıklık arası, çok.Bence bu, reenkarnasyondan çok daha tatlı bir rüya. Hurufu mukatta ile ilgili rüyan oldu mu ? Ya da uyku ile uyanıklık arası bir süreçte adlandıramadığın bir şey yaşadın mı ?
Hatırladıklarından anlatmak ister misin ?Uyku uyanıklık arası, çok.
Telefon görüşmem bitince evet.Hatırladıklarından anlatmak ister misin ?
Çok güzel bir devam katkısı oldu, sürdürmek ister misin?Merhaba, bu derin ve güzel konu için @Nicholai ve katkıları için @Elnora_alila 'ya sonsuz teşekkür etmek istedim kendi adıma. Kendi deneyim, bilgi birikimim aracılığıyla ben de tartışmaya açık küçük bir katkı sunmak isterim. Topraktan olan kendi cinsinden olmayanı bana kalırsa manipüle edebilir. Çünkü yaratımı iki aşamalı değerlendirmek gerektiğine inanırım. Burada aktardığınız gibi maddesel formumuz mevcut bir de bildiğiniz gibi tinsel formumuz var. İnsanlar olarak tinsel formumuzu harekete geçirmekte özgürüz ancak bu pek mümkün olamıyor, özellikle de günümüzde. Ancak bu forumda olan birçok arkadaşım eminim etinden sıyrılıp tinsel formuna kısacık da olsa bakmıştır. Yaşayanlar aleminde tamamen tinsel formda kalmak ne kadar mümkündür bilinmez. Ancak yapan var mı? Var. Perdenin arkasındaki dünyaya daldığımızda zaten fiziksel formun sınırlıklarından bir ölçü sıyrılmış oluyoruz. Dahasını nasıl anlatabilirim bilmiyorum ancak dilerim anlaşılabilir olmuştur.
Burada önceden de anlattığım bir durum var öncelikle, hatırladığım en küçük yaşımdan beri olur.Hatırladıklarından anlatmak ister misin ?
Peki bu zamanın yavaşlaması olayında çevredeki sesleri duymama gibi birsey oluyor mu @NicholaiBurada önceden de anlattığım bir durum var öncelikle, hatırladığım en küçük yaşımdan beri olur.
Herhangi bir anda, durumda farketmeksizin ansızın zamanın benim için yavaşlaması hissi.
Ardından ruhum vakumlanıyor gibi olur ve bir ses konuşmaya başlar, bazı sahneler canlanır zihnimde.
Anlattığım rüyadaki sese benzer bu ses.
Hep aynıdır ama, değişmez bu sahneler ve konuşma.
Kişisel bulmacalarımdan biri olarak örnek işte, başlangıç olarak sunabilirim.
Afiyet olsun
Odağın değişmesi gibi, yani çevrenin sesi azalıyor gibi düşün.Peki bu zamanın yavaşlaması olayında çevredeki sesleri duymama gibi birsey oluyor mu @Nicholai
Ben de bu dediğin olayi 3 defa yaşadım fakat ben çevreye sağır oldum çok derinlerden ses duyuyordum ama ne olduğunu anlamıyordum. Ama bu dediğim olayi en son 11 yaşlarında yaşadım.. Bu 3 deneyimi de unutamam mesela..Odağın değişmesi gibi, yani çevrenin sesi azalıyor gibi düşün.
Hadi ya? Birebir aynı mı?Ben de bu dediğin olayi 3 defa yaşadım fakat ben çevreye sağır oldum çok derinlerden ses duyuyordum ama ne olduğunu anlamıyordum. Ama bu dediğim olayi en son 11 yaşlarında yaşadım.. Bu 3 deneyimi de unutamam mesela..
Evet.. ama bir tanesinde intihar ettireceklerdi bana.. yada bilmiyorum o zaman ne olduğunu anlayabilseydim şuan çok farklı bir yerde olurdum..Hadi ya? Birebir aynı mı?
Pek aynı gibi gelmedi açıkçasıEvet.. ama bir tanesinde intihar ettireceklerdi bana.. yada bilmiyorum o zaman ne olduğunu anlayabilseydim şuan çok farklı bir yerde olurdum..
Aynı birebir aynı.. sadece bir tanesinde kuzenimin kılığına girmiş bir varlık vardı.. merdivenlerde onu kovalıyorum ama ağır çekim gibi düşün kuzenim çatı katındaki terasa geldi yok oldu.. eğildim aşağıya baktım beni çağırıyor aşağida.. gel atla hadi diye.. annem peşimden koşmuş arkamdan bağırmış hiçbirini duymadım beni bir el tuttu napysun sen demesiyle irkildim annemdi ama hiçbir zaman anlattiklarima inanmadı.. taki kardeşimin doğumda öleceğini söyleyene kadar.. o günden sonra sus duymak istemiyorum birsey diyip beni dövdü..ben de o günden sonra hep sustum..Pek aynı gibi gelmedi açıkçası![]()