Rhea
Elit Üye
Allah’tan ve Allahın bildirdiklerinden başka kimse bilemez. Olan her şey gayb değildir.“Olacak şeyleri bir gün önceden görüyorum” bu psikozdan çıkmanı tavsiye ederim.
“De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.“
İslamda yıldız yükseltme diye bir şey yoktur. Takva yükseltme vardır. Şu cinlerede varlık diyip durmayın bence. Varlık diyince vicdanınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz biliyorum. 100lerce sure okuyabilirsin ama namaz kılıyorsan Fatiha suresinde “Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.” der. Sen 100lerce sure okuyarak Allah’tan mı istediğini istiyorsun yoksa o sureleri okuduktan sonra ilgisini çeken cinlerden mi istiyorsun?
A kişisi yarın işe gidecek önceden planlı. B kişisi A kişisi ile işten sonra görüşecek. A.bunu kabul eder o da aramasını bekliyor B nin yarınki görüşme planını cinler haber alabilir. Görüşecekler haberi doğru çıkar.
Ama diyelimki yolda kaza oldu. Trafik akışının yavaş olduğu gayet güvenli bir caddede. Ani beklenmeyen bir kaza, önceden planlı değil. Ve A kişisi trafikten dolayı geç olur diye görüşmekten vazgeçti o gün için. İşte bu gayb.