"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İhlas Suresi Okumak Yıldız Yüksektir mi?

“Olacak şeyleri bir gün önceden görüyorum” bu psikozdan çıkmanı tavsiye ederim.
“De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.“

İslamda yıldız yükseltme diye bir şey yoktur. Takva yükseltme vardır. Şu cinlerede varlık diyip durmayın bence. Varlık diyince vicdanınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz biliyorum. 100lerce sure okuyabilirsin ama namaz kılıyorsan Fatiha suresinde “Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.” der. Sen 100lerce sure okuyarak Allah’tan mı istediğini istiyorsun yoksa o sureleri okuduktan sonra ilgisini çeken cinlerden mi istiyorsun?
Allah’tan ve Allahın bildirdiklerinden başka kimse bilemez. Olan her şey gayb değildir.
A kişisi yarın işe gidecek önceden planlı. B kişisi A kişisi ile işten sonra görüşecek. A.bunu kabul eder o da aramasını bekliyor B nin yarınki görüşme planını cinler haber alabilir. Görüşecekler haberi doğru çıkar.
Ama diyelimki yolda kaza oldu. Trafik akışının yavaş olduğu gayet güvenli bir caddede. Ani beklenmeyen bir kaza, önceden planlı değil. Ve A kişisi trafikten dolayı geç olur diye görüşmekten vazgeçti o gün için. İşte bu gayb.

Hızır'a da ledün ilmi verilmiş ama kimse inanmamış. Olması gerekiyorsa görebilir. Burada merak edilen, "Kişiden rızası alınmadan el verme yapılabilir mi?" sorusu olmalı. Bu emri vaki olduğu için el vermekten çok adam satın alma şekline girmiş. Karşıdaki bunu kaldırmak istiyor mu diye sorulmadan apar topar kendi dostlarına yeni ev bulup yerleştirmiş.

El verme işlemine öteki alem karar veriyor diye biliyorum.Hoca istediği kişiye el veremez.İzin öteki alemden gelir.Mesela kan bağı olan kişiye veremez.Ama tabi farklı durumlarda olabilir.

Pekala vefk yapınca direk Allah tan mi istiyoruz.Yoksa vefkin Hadimi devreye giriyor mu?
Vefk benim anlayabildiğim kadarıyla X esması ve takacak kişinin ebcediyle yapılacak günün saatin ebcedi vs toplanıp çıkarılıp bir şablon oluşturuluyor. Toplam ebcedi kelimeye dökülüyor ve iyi bir şey içinse sonuna ulvi melek isminin sonuna ek kötü bir şey içinse sufli melek isminin sonuna getirilen ek getiriliyor. Ail gibi bir ek. Sonra yönlendirme için okuma oluşturuluyor bu oluşturulan isimler ekleniyor 7 gün günde xx defa okunup aktifleştirliyor. İşte burada o ebcedden oluşturulan ulvi cin veya sufli cin yapıyor o işi. Bülent Kısa böyle anlatmıştı kitabında

Farklılıklar olabilir, bizim tanıdığımız ocaklı biri kendi kızına el vermişti. Bu çocuk bir durumdan dolayı seçilmiş ve o hocanın yanına uzun süredir cekiliyor olabilir ancak hangi alem karar verirse versin, icazetsiz işlem satın almadır.

Soyun geçme olur zaten çocuğuna veya torununa o kişi buna yatkin bir şekilde dünya gelmişse.Astrolojik olarak doğum haritasında varsa.Bunlari öteki alemin takip ettiğini düşünüyorum.En bariz örneği Hz.Davud dan Hz.Suleymana geçmesi.

“Olacak şeyleri bir gün önceden görüyorum” bu psikozdan çıkmanı tavsiye ederim.
“De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.“

İslamda yıldız yükseltme diye bir şey yoktur. Takva yükseltme vardır. Şu cinlerede varlık diyip durmayın bence. Varlık diyince vicdanınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz biliyorum. 100lerce sure okuyabilirsin ama namaz kılıyorsan Fatiha suresinde “Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.” der. Sen 100lerce sure okuyarak Allah’tan mı istediğini istiyorsun yoksa o sureleri okuduktan sonra ilgisini çeken cinlerden mi istiyorsun?
100 lerce okumamın sebebi
Hızır'a da ledün ilmi verilmiş ama kimse inanmamış. Olması gerekiyorsa görebilir. Burada merak edilen, "Kişiden rızası alınmadan el verme yapılabilir mi?" sorusu olmalı. Bu emri vaki olduğu için el vermekten çok adam satın alma şekline girmiş. Karşıdaki bunu kaldırmak istiyor mu diye sorulmadan apar topar kendi dostlarına yeni ev bulup yerleştirmiş.
bu durumdan nasıl kurtulabilirim peki bilginiz var mı? bedenimdeki cinnileri nasıl çıkartabilirim?

100 lerce okumamın sebebi

bu durumdan nasıl kurtulabilirim peki bilginiz var mı? bedenimdeki cinnileri nasıl çıkartabilirim?
Belkide yoktur cinni. Olsa size gözükürlerdi veya konuşurlardı diye düşünüyorum. Seğirmelerin belkide yüzlerce sebebi vardır. Placebo etkiside olabilir. Urum’a danışın o var mı yok mu söyler size. @hakikatulkubra kitabınıda inceleyebilirsin

Geri