ihanetin sonu gelsin

Bitkinruh

Banlı Kullanıcı
Katılım
17 Ağu 2019
Mesajlar
174
Tepkime puanı
347
Esra erola çık ikisinde rezil et hakkını ara
Esra Erol’a çıkmak kendi psikolojisi için iyi değil .kadın Reyting almak uğruna toplumu iyice ahlaksızlığa alıştırdı .işlediği konular hep aldatmak,terketmek ,ihanet hatta ensest ilişkiler üzerine.bir sonuca da bağlamıyor .
 

İbisu

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eyl 2019
Mesajlar
352
Tepkime puanı
382
dennise'in dediğini yap doğru perspektiflerden bakarak cinsel enerjini dönüştür de konu sahibi bunları görmez ama belki başka arayanlar vardır
 
Son düzenleme:

Lords Of The Shadows

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
608
Tepkime puanı
1,099
İş
Teacher
Merhaba,
Bu söyleyeceğimi belki burada belki başka bir yerde birden fazla kez okumuş ve duymuş olabilirsiniz ancak yaşamış olduğunuz durum üzücü... Dünya üzerinde yaşayan her canlının özellikle insanın derdi kendine ağırdır. Bir başkasını doğal olmayan yollarla bilinen doğruluk düzlemine sokma eğiliminizin yanlış olduğunu belirtmek isterim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir tabii ama benim fikrim yollarınızı ayırmanız. Bu hayatta öğretmen diye bir statü yoktur, hepimiz onun öğrencileriyiz.

Bilginize Saygılarımla.
 

Keira

Moderator
Katılım
18 Ocak 2009
Mesajlar
1,403
Tepkime puanı
361
Konum
İstanbul
Benim babam da senin gibiydi. Git kurtar kendini. Bu kadinlar cekilmez hayatini daha da mahvedersin bu arsizlarla. Ben annemden nefret eden biriyim allah onun bin türlü belasini versin.

Kadın ya da erkek farketmez aldatmanın savunması olamaz ancak kendi deneyiminizden yola çıkarak kadın ya da erkek farketmez bunu genelleyip hakaret edemezsiniz. Özellikle de kadına her açıdan şiddetin sürekli arttığı bir dönemde sözlerinize dikkat etmeniz için sizi uyarıyorum. Burada buna müsaade etmeyiz !
 

abc123

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2019
Mesajlar
129
Tepkime puanı
141
Gecmiş olsun duzelir insallah aranız o da kendisine gelir. Çok sık yaşanan bir şey malesef. Ne desek boş. Coğunlugu erkekler olmak üzere bir çok kişi eşini aldatıyor malesef.

Aldatma en sık karşılaşılan boşanma sebebidir. Yorumların bazılarında okudugum gibi İYİ İNSAN-KÖTÜ İNSAN meselesi oldugunu da duşunmuyorum. Evrimsel geçmişimizden gelen bir şey bence bu. Hayvansal güdüler bir yerde fırsatını buldugunda aklı kontrol altına alıyor.

Bence uygun şartlar oluştugunda HERKES ALDATIR
 
Üst