Deniz_aksaray
Kayıtlı Üye
Öncelikle selam.bundan 5 sene önce annem biz uyurken YouTube den bir fal görmüş ve denemiş adı da başlık tan anlayacağınız üzere iğne falı .ilk olarak ben inanmadım tabi annem evlenecği kişiyi sorduğu zaman bir isim çıktı benim de aklıma aniden işini ve yaşını sor dedim.sorduğumuz da tanıdık biri çıktı.biz de dedik di memleketini şöyle onu da söyledi ve oda doğru çıktı hemen ardından burcu söyle dedik oda doğru çıktı sonra bu falla baya konuşmaya başladı annem bende pek umursamadım sadece sınav notlarını çok sorardım onlarıda her zaman bilirdi çok uzun bir süre sonra bir cin olduğunu söyledi ve annemin kafasın da da konuşmaya başladı hangi kabileden sin diye sorduğumuz da ifrit kabilesin den olduğu ortaya çıktı bir yorum dada görmüştüm böyle bir olay la karşılaşmış biri var bundan 2 ay önce annem piskoloğa gitti ve bu olanları doktora anlattı doktor inanmadı ve annem bir iğne iplik istemiş hemen ardından doktorun kızın dan tut her şeyine kadar söylemiş bu varlık.doktor annemi arbaya bildirmiş işin den izin isteyip ve hemen dedesine götürmüş bu adamda bir hoca tabi eve girdikleri zaman hoca selamın aleyküm demiş annem de otomatik olarak aleyküm selam demiş hocanım cevabı ise sana demedim "Arkan Dikilerek dedim" diye bir cevap almış ki annem çok şasırmış. Bunu bize söyledik lerin de ise tam tamına evde 6000 tane ifrit ama Müslüman olduğu ve herkese bölündüğü söylemiş şu zamana kadar bize ne zararları dokundu oyüzden pek korkmadım ve korkmuyorum da kardeşime görünüyor lar çünkü kardeşimin 3. Gözü açık ben sadece nerde olul olmadıklarını soğukluk tan hissede biliyorum hoca ise kardeşimi korkuttularını söylemiş ben pek anlamadım şahsen bu raya içini dökmek için geldim çünkü yakın da patlayacak tım ama daha fazla bilgisi olan varmı acaba