"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İFRİT daveti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İfritin müslüman olanını ilk duyuyorum.Şeytanın yolunu tutan güçlü ve şerlenmiş varlıklar ifrit olarak tasvir edilir.Müslüman ifrit olmaz.Çünkü İslamda ve islam gibi semavi dinlerde şeytan kötü tasvir edilir.Ve ifritte şeytanlanmış varlık demektir.İfritle eşit güçte müslüman cinde vardır.Hristiyan cinde vardır.Musevi cinde vardır.İfritleri bizim insanlarımız gözlerinde çok büyütüyorlar.Yani ifritlerle eşit güçte veya daha güçlü varlıklar var.

İfritin müslüman olanını ilk duyuyorum.Şeytanın yolunu tutan güçlü ve şerlenmiş varlıklar ifrit olarak tasvir edilir.Müslüman ifrit olmaz.Çünkü İslamda ve islam gibi semavi dinlerde şeytan kötü tasvir edilir.Ve ifritte şeytanlanmış varlık demektir.İfritle eşit güçte müslüman cinde vardır.Hristiyan cinde vardır.Musevi cinde vardır.İfritleri bizim insanlarımız gözlerinde çok büyütüyorlar.Yani ifritlerle eşit güçte veya daha güçlü varlıklar var.

hristiyanlıktan müslüman olan insan olduğu gibi müslümanlığı seçen ifritlerde vardır

hristiyanlıktan müslüman olan insan olduğu gibi müslümanlığı seçen ifritlerde vardır

ifrit müslümanlığı seçerse ifrit olmaktan çıkar.Müslüman İfrit demek Müslüman Şerli varlık demek.Benim bildiğim islamda şer hükümler ve şer varlıklar hoş karşılanmaz.Yani Müslüman İfrit abes kaçar.Müslüman Cin daha uygun olur.Cin ifritide kapsar.Yani çoğu kişi Müslüman İfrit deyince Müslüman yiğit olarak anlıyor.Yani Müslüman cinlerinde çetini var.Lakin ifrit tasviri abes kaçıyor.

Ya rahmaniler ? melekler ve cinlerde vardır içlerinde.Davet ettikten sonra sizden bir kaç şart isterler.Rahmaniler cinlerin en üst seviyesindedir diye biliyorum yanlışmı ? :)

Ya rahmaniler ? melekler ve cinlerde vardır içlerinde.Davet ettikten sonra sizden bir kaç şart isterler.Rahmaniler cinlerin en üst seviyesindedir diye biliyorum yanlışmı ? :)

Her cin kavminin ileri geleni vardır.Musevilerinde ileri gelenleri güçlüleri vardır.Müslümanların da.Mecusilerin de.İleri gelenleri hiç dövüştürmediğim için ben bilmiyorum hangi taraf daha güçlü.Savaş zamanlarında her dinin yenilgisi olmuştur.İnsan aleminde de Cin aleminde de.Yani ben yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

Sadece zan ve varsayıma göre yorum yapmaktayım, konu hakkında bilgim olmasa da görüşümü paylaşmak istiyorum.

Sanırım İfrit deniler varlıklar kötülüğe ait varlıklar. Dünya üzerinde dört tür varlık var; İnsanlar, Cinler, melekler ve İblisler.

İnsanlar dört alt sınıfa ayrılıyor; İyi insan, habis-kötü insan, iyi ruh (vefat etmiş insanın ruhu), habis-kötü ruh.

Cinler de dört alt sınıfa ayrılıyor; İyi cinler, kötü-habis cinler (ki bunlara ifrit ya da şeytan diye de söyleniyor), İyi cinlerin ruhları, kötü cinlerin ruhları.

Melekler hakkında ayrıntılı bilgim olmasa da onların nefsani isteklerinin olmayışı onların saf iyiliğe hizmet ettiklerinin kanıtı olsa gerek. Bizim gibi nefsani varlıklar (Cinler ve insanlar) ancak nefs etkilerini aşalarsa onlarla olan iletişimi sağlayabiliyorlar. Çünkü nefs etkisi olmayan bir insan, meleklerde hayranlık uyandırıyor o etkiye rağmen bize benziyor diye. Sanırım bu yüzden de Allah'dan izin isteyip görüşmek istiyorlar. Tabii ki meleklerle görüşmek için bence evliya derecesinde bir insan olunması şart.

İblislerse kötülüğe hizmet eden varlıklar. Anti-melek desek yanlış olmaz. Melek ve iblisler insan ve cin topluluklarında yaptıkları işlere de benzetiliyorlar çoğu zaman (Melek gibi kız, iblis gibi çocuk gibi :) )

Burada yazdıklarım benim varsayımlarım. Yani bir bilgi birikimim yok, düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece arkadaşlar.

Pekala konu müslüman ifrit davetinden ifritlerin dinine dönmüş...ve tahmin ediyorum;konuyu açan arkadaş neden "müslüman"çağırıyor diye düşündüm...ee müslüman her metafiziksel canlı zarar vermez diye bir kaide yok...siz müslümansınız değil mi?genel olarak türkiye müslüman...günde kaç cinayet oluyor?kaç tecavüz olayı?kaç rüşvet?aşk için yıkılan hayatlar,kararan gözler...bunların hepsi müslüman bir devlette oluyor...açın televizyonu,bakın haberlere kaç tane günah işlenmiş?
-oğlum neden öldürdün?
-sevdim komiserim
adam müslüman,islam öldürme diyor...ama insanlar öldürmeye devam ediyor...e bunlar müslüman değil mi?evet...demekki her müslüman islamiyeti düzgün anlamamış...
Yani demeye çalıştığım.ben müslüman cin çağırıyım,varsa müslüman ifrit çağırayım,aman bana musallat olmaz,müslüman sonuçta diye kendinizi kan-dır-ma-yın...bir cin yada bir insan müslümanda olsa,hristiyanda olsa,satanistte olsa özünde,karakterinde ne varsa onu eninde sonunda ya-par...birde 7 tane ifrit muhabbeti ise pazar gününün yada her günün 7 tane ifriti vardır...ama bu demek değil ki toplamda 7 ifrit vardır...gerisini zaten urum açıklamış bana söz düşmez...
İyi forumlar

Geri