Kafamın içinde biri var Ama o kişi ben değilim. ( TUPAC) onun sözü geldi aklımaMüslümanım yani dindar degilim ya da inancima sıkı sıkı bağlı degilim. Müslümanlarının kutsal gördüğü bir takım şeyleri kutsal görmem .
Genel olarak içimde saklı bir kötü taraf varmış gibi hissediyorum karanlığa böyle hasret duyar gibi bir his. Neden olur bu?
Sende olan his herkeste var. Mantık duygu hisler gibi şeylerin çatışması. Beyin çok garip bir organ olaylara tek taraflı bakmıyor geçmişi işlerken geleceğide şekillendirmek istiyor. Evrende sırrı çözülememiş en önemli şeylerden belkide başında gelen beyin çok karmaşık bir organKafamın içinde biri var Ama o kişi ben değilim. ( TUPAC) onun sözü geldi aklıma
Sende olan his herkeste var. Mantık duygu hisler gibi şeylerin çatışması. Beyin çok garip bir organ olaylara tek taraflı bakmıyor geçmişi işlerken geleceğide şekillendirmek istiyor. Evrende sırrı çözülememiş en önemli şeylerden belkide başında gelen beyin çok karmaşık bir organMüslümanım yani dindar degilim ya da inancima sıkı sıkı bağlı degilim. Müslümanlarının kutsal gördüğü bir takım şeyleri kutsal görmem .
Genel olarak içimde saklı bir kötü taraf varmış gibi hissediyorum karanlığa böyle hasret duyar gibi bir his. Neden olur bu?
Öyle değil ya içimde ortaya çıkmayı bekleyen karanlık bir taraf varmış gibi hissediyorum duygu gibi bişey değilSende olan his herkeste var. Mantık duygu hisler gibi şeylerin çatışması. Beyin çok garip bir organ olaylara tek taraflı bakmıyor geçmişi işlerken geleceğide şekillendirmek istiyor. Evrende sırrı çözülememiş en önemli şeylerden belkide başında gelen beyin çok karmaşık bir organ
Öfke nefret gibi kötü hisleri içinde biriktirmediğinden eminsen, kötü cin kötü ruh gibi bir varlık mı olduğunu düşünüyorsun içinde? Hristiyan papazlar her çocuğun kötü bir ruhla doğduğunu varsayarak onu kovmak için vaftiz yapıyorlarmış. Bir de deniz suyu denizde yüzmek veya düzenli abdest almak iyi gelebilir, kötü cinine.Öyle değil ya içimde ortaya çıkmayı bekleyen karanlık bir taraf varmış gibi hissediyorum duygu gibi bişey değil