Arkadaşlar, bende sitede bu konuları görünce denemek istedim. Astral seyahati gece saat 03:00 sularında, gözlerimi bir tülbentle bağlayarak (Paylaşımı yapan arkadaşımızın dediği gibi

) denedim. Ancak tabii ki bu uygulama öyle bir gecede yapılacak birşey değildir diye düşündüm. Tuhaftır, dinlediğim bu dozlar (dose) astral seyahatten daha farklı oldu sanki.
Ben astral seyahate odaklanarak gözlerimi kapadım ve bir süre sonra uyumuştum ama bu uyku sırasında uyanık olduğumdaki gibi düşünebiliyordum. Bilirsiniz ki rüya sırasında biz genelde olayın akışına göre düşünürüz yani düşüncelerimiz tam olarak kontrol altında değildir. Ama bunda istediğimi düşünebilmem garibime gitti doğrusu.
Konuya döneyim, ben arkadaşlarımı düşündüm teker teker ziyaret etmek maksadıyla. Birinde karar kıldım ve onun yanına gitmek istedim ancak beyaz tülbent ve elbise giymiş bir bayanın mutfakta birşeyler hazırlarken gördüm. Kadının arkası dönüktü, yanında bir beyaz eşya (çamaşır ya da bulaşık makinası vardı tezgahın hemen solunda). Anlık gördüm yani eve seyahat ya da ona benzer birşey görmedim. Hayal gücü olsa diyorum, ben hayal etmedim böyle birşey. Üstelik hayal gücüm kuvvetlidir inanın bundan fazlasını ederdim

Sanırım rüya ya da uyanıkken bana gösterilen o anlamsız görüntülerden birisiydi.
Ben diğer arkadaşıma odaklanmaya çalıştım ama bu sefer insan olmayan yani nasıl anlatsam, bir varlık vardı karşımda. Ben onun bana musallat olan varlıklardan biri olduğunu düşündüm (Yani bilmiyorum o anda beliriverdi o bilgi beynimde. Hani rüyada olur ya insana. Mesela bilmediğiniz bir yer görürsünüz ama adını bilirsiniz, onun bilgisi size hazır verilmiştir bir şekilde). Ben de; "Bu sen misin?" diye sordum. O sırada ben birşeyden rahatsız oldum ve uyandım birden. Bu görüntüyü gördüğümde gözleri başka yöne bakıyordu o varlığın ve hareket ettirdi gözbebeklerini bana baktı. Çok ayrıntılı olarak yüzünün neye benzediğini hatırlıyorum. İşin ilginç yanı, sadece boyun bölgesinin üstünü yakından görebildim. Etraf ise zifiri karanlıktı. Yani sadece o vardı karanlığın içinde. Kendimi de hiçbir şekilde görmedim.
Bu astral seyahat miydi acaba? Ayrıca astral seyahatte bizimle birlikte olan (ya da musallat olan ki bana olan varmış danıştığım medyuma göre) cinlerle karşılaşıp görüşme olanağımız var mı? Cinlerin insanların rüyalarına girip görünebildiğini biliyorum çünkü siluet olarak bana bir tanesi görünmüştü. Rüyadaki olayda bile bir cümle kurdu yani. Direk olarak konuşmadık karşılıklı. Ama astral seyahatte nasıl oluyor bilmiyorum, o yüzden danışmak istedim. İkinci kez yeniden deneyeceğim biraz zaman geçtikçen sonra. Ama garipti doğrusu. Fikri olan var mı arkadaşlar? Ne diyorsunuz bu konuda?