"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Html kodlarında diziliş önemli midir?

PsişikHacker/34-28

Banlı Kullanıcı
Mesela; kod dizim şu:
href="blablabla">nasıl hacker olunur</a> (hacker kısmına takılmayın eğlence amaçlı)
</body>
</html> oldu. Aralarındaki açıklık kodlarımın çalışmasını etkiler mi?

Ve mesela <body> komutunu </body> diye kapatmazsam ne gibi sorun çıkar? Codepen de çalışıyorum da :) şimdiden teşekkürler :)

Saygılarımla;

#PsişikHacker

Bilim teknoloji basligina acilmis aslinda forum formatina aykiri bir durum yok :))) hani bilim teknoloji baslik grubunu yazarlarken aslinda populer bili teknoloji konularini biraz da gizem iceren sekliyle dusunmuslerdir yoneticiler:))) bir anda html kodu gorunce ben de dumur oldum :)

Dostum sağlıklı daha alıntı yapmayı da öğrenirsen gerisi gelecek. :Dquote kodunun sonu var başı yok. Kendi yazdığımı sen yazmışsın gibi okudum diye hicbisey anlamadım kendi yazdığımdan da.

Ama azim var ben gördüm.

Dostum sağlıklı daha alıntı yapmayı da öğrenirsen gerisi gelecek. :Dquote kodunun sonu var başı yok. Kendi yazdığımı sen yazmışsın gibi okudum diye hicbisey anlamadım kendi yazdığımdan da.

Ama azim var ben gördüm.

Enter yapmadım ve mouse klavye ikilisi kafayı yemişti o zaman gşdfklgşdfk benim suçum yook :D

Mesela; kod dizim şu:
href="blablabla">nasıl hacker olunur</a> (hacker kısmına takılmayın eğlence amaçlı)
</body>
</html> oldu. Aralarındaki açıklık kodlarımın çalışmasını etkiler mi?

Ve mesela <body> komutunu </body> diye kapatmazsam ne gibi sorun çıkar? Codepen de çalışıyorum da :) şimdiden teşekkürler :)

Saygılarımla;

#PsişikHacker

"href" diye başlangıç olmaz "<a href" diye başlayacaksın. Buraya başlık açana kadar hızlıca kendin de deneyebilirdin herhangi bir editörden :D

Geri