Hocaya gittim

İslam ile ezoterik ilmi karıştırmayın arkadaşlar.
Kuran sure ve ayetlerden oluşur. Dua başka bir şey. Dua çağırmak, seslenmek, yardim istemek, talep etmek anlamında geniş bir kelimedir.

Kişilerin dini inançlarını eleştirmek kimseye düşmez. Ezoterik anlamda bildiniz dahilinde eleştirin onun dışına çıkmayın lütfen.

Mezara tahta kaşık gömmeni isteyip buna "rahmani" mi dedi? Bence bu noktada senin ne düşündüğün daha önemli. Kilit=kelepçe. Bu konuda kendini nasıl hissediyorsun?

Bende bir soru sormak istiyorum ve cevabını çok merak ediyorum. Ben de benzer bir işlem yaptırmak istiyordum ama bana şu söylendi.”Büyü yapmaya yetkin yok birşey istemeyede yetkin yok çünkü onların aleminde lanetlenenlerdensin bunun sebebi ise çocuk aldırman adak olarak kendilerine verilmeyen herşeyi lanetlemis durumdalar buradaki korkunclugu dusunebiliyorsundur umarım”Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Büyüyü kendim yapmak için sormuştum ?

İslam ile ezoterik ilmi karıştırmayın arkadaşlar.
Kuran sure ve ayetlerden oluşur. Dua başka bir şey. Dua çağırmak, seslenmek, yardim istemek, talep etmek anlamında geniş bir kelimedir.

Kişilerin dini inançlarını eleştirmek kimseye düşmez. Ezoterik anlamda bildiniz dahilinde eleştirin onun dışına çıkmayın lütfen.
Benim üstte sorduğum soruya da cevap verebilir misiniz bilginiz dahilindeyse ?

Ayrıldığım erkek arkadaşım ile barışmak icin hocaya gittim. Hoca yanımda bir kilide biseyler okudu ve kapattı. Onu kilitledim başkasına gidemez dedi. Tahta kaşıklara isimlerimizi yazdı ve bantladi bana mezara gommemi söyledi. Ben cinler ile çalışmıyorum asla oyle sey olmaz dedi. Bunlar rahmani islem allahtan isteyeceğiz dedi. Birkaç da kağıt verdi yakmam icin. Bitince tekrar gel dedi
Ne dusunuyorsunuz

Moderatör uyarısı : Kişi bilgisi paylaşılamaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrıldığım erkek arkadaşım ile barışmak icin hocaya gittim. Hoca yanımda bir kilide biseyler okudu ve kapattı. Onu kilitledim başkasına gidemez dedi. Tahta kaşıklara isimlerimizi yazdı ve bantladi bana mezara gommemi söyledi. Ben cinler ile çalışmıyorum asla oyle sey olmaz dedi. Bunlar rahmani islem allahtan isteyeceğiz dedi. Birkaç da kağıt verdi yakmam icin. Bitince tekrar gel dedi
Ne dusunuyorsunuz
İşlemler genelde belirli saatler de belirli günlerde yapılır ki arapsal bir ilme sahipse eğer bu daha da baskın bir kural olur genelde. Yani hocaya gittim direkt bir şey yaptı olmaz belirli günde ve saat te yapılır. Ayrıca kişinin yanında da genelde yapılmaz bu tek başına yapılır çoğu zaman ve tilsimli şeyler yazilicaksa vakit gerekir kişinin özel eşyasi veya anne ismi kendi ismi gerekir ona göre hesaplanir vefkler ona göre yapilir vs vs. Ayriyetten işlem yapanın sorumluluğundadır yaptırmaya gelene şunu şunu yak veya nehre at denmez bunu şarlatanlar yapar genelde. Ayrıca buhurlama vesaire oldu mu?

Bende bir soru sormak istiyorum ve cevabını çok merak ediyorum. Ben de benzer bir işlem yaptırmak istiyordum ama bana şu söylendi.”Büyü yapmaya yetkin yok birşey istemeyede yetkin yok çünkü onların aleminde lanetlenenlerdensin bunun sebebi ise çocuk aldırman adak olarak kendilerine verilmeyen herşeyi lanetlemis durumdalar buradaki korkunclugu dusunebiliyorsundur umarım”Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Büyüyü kendim yapmak için sormuştum ?

Benim üstte sorduğum soruya da cevap verebilir misiniz bilginiz dahilindeyse ?
Saçma ve gereksiz bir yorum. Böyle bir şey yok

Geri