Hocaya gittim

İslam ile ezoterik ilmi karıştırmayın arkadaşlar.
Kuran sure ve ayetlerden oluşur. Dua başka bir şey. Dua çağırmak, seslenmek, yardim istemek, talep etmek anlamında geniş bir kelimedir.

Kişilerin dini inançlarını eleştirmek kimseye düşmez. Ezoterik anlamda bildiniz dahilinde eleştirin onun dışına çıkmayın lütfen.

Mezara tahta kaşık gömmeni isteyip buna "rahmani" mi dedi? Bence bu noktada senin ne düşündüğün daha önemli. Kilit=kelepçe. Bu konuda kendini nasıl hissediyorsun?

Bende bir soru sormak istiyorum ve cevabını çok merak ediyorum. Ben de benzer bir işlem yaptırmak istiyordum ama bana şu söylendi.”Büyü yapmaya yetkin yok birşey istemeyede yetkin yok çünkü onların aleminde lanetlenenlerdensin bunun sebebi ise çocuk aldırman adak olarak kendilerine verilmeyen herşeyi lanetlemis durumdalar buradaki korkunclugu dusunebiliyorsundur umarım”Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Büyüyü kendim yapmak için sormuştum ?

İslam ile ezoterik ilmi karıştırmayın arkadaşlar.
Kuran sure ve ayetlerden oluşur. Dua başka bir şey. Dua çağırmak, seslenmek, yardim istemek, talep etmek anlamında geniş bir kelimedir.

Kişilerin dini inançlarını eleştirmek kimseye düşmez. Ezoterik anlamda bildiniz dahilinde eleştirin onun dışına çıkmayın lütfen.
Benim üstte sorduğum soruya da cevap verebilir misiniz bilginiz dahilindeyse ?

Geri