Severek yapıyorum.Emekleriniz için teşekkürler o kadar paylaşım yapıyorsunuz.
Belirli bir miktar belirtmek uygun mudur yoksa gerek yok mu?
Tuzu geri koymak şart mıdır? Bir de o geri koyduğumuz tuzla tekrar çalışma yapılır mı?Severek yapıyorum.
Açıkçası skripti tasarlarken miktar aklımda değildi. İhtiyaç olunca yapılan çalışma olduğu için, ihtiyacınız kadar para gelsin diye düşündüm. Gerek yok kısacası.![]()
Yok onları güzelce silememişim. Gerek yokŞu an fark ettim tekrar yazmam gerek; aşağı kısımlarda küçük küçük çizgiler kalmış. Onlar çizim hatası mı? Büyük olanı değil herhalde küçükler olabilir belki.
Bu okunmuş bereketli tuz. Klozete dökecek, ya da çöpe atacak değilsiniz. Yemek gerekiyor nimeti. Parayı çatır çatır yemek istiyorsanız.Tuzu geri koymak şart mıdır? Bir de o geri koyduğumuz tuzla tekrar çalışma yapılır mı?
Aynen. Burada önemli olan sizin ihtiyacınız olduğunu inanıyor olmanız."İhtiyaç" konusu ilginç "kime göre neye göre?" diye aklıma geliyor... Acil ihtiyaç olmadan sadece çalışmayı yapsak da verimli olur mu?
İşlem olduktan sonra tuzu hemen yesek sonra kağıdı yaksak nasıl olur pekiBu okunmuş bereketil tuz. Klozet dikecek, ya da çöpe atacak değilseniz. Yemek gerekiyor nimeti. Parayı çatır çatır yemek istiyorsanız. Her defasında yeni tuz killanilir
Burası değişik konu evet. Kimisinin 5. Ferrari'yi almaya ihtiyacı olur kimisinin ay sonunu getirmek.Aynen. Burada önemli olan sizin ihtiyacınız olduğunu inanıyor olmanız.
Deneyin, bakalım.İşlem olduktan sonra tuzu hemen yesek sonra kağıdı yaksak nasıl olur peki![]()
Bence değil Laa glifi çizilmiş. ( Arakne glif)Görseldeki Absoluta yazısındaki "Abs" kısmında bir uzantı var hani orası da mı fazlalık?. Hani şu yarım dairenin devamı gibi olan sağ alttaki.
Ben pek benzetemedim ama olabilir. Bakalım ne diyecek @Absoluta VirtuteBence değil Laa glifi çizilmiş. ( Arakne glif)
Evet laa glifi.Bence değil Laa glifi çizilmiş. ( Arakne glif)
Fazlalık değil.Görseldeki Absoluta yazısındaki "Abs" kısmında bir uzantı var hani orası da mı fazlalık?. Hani şu yarım dairenin devamı gibi olan sağ alttaki.
Bir hata mı var diye düşündüm zaten o çizgiyi de yapmıştım. Çok çok küçük bir miktar gelmişti ama tesadüf mü anlamadımFazlalık değil.![]()
Bir dahaki sefere 1 kilo dökün. İşe yararsa ben 50 kiloluk çuvalla yapacağım.Bir hata mı var diye düşündüm zaten o çizgiyi de yapmıştım. Çok çok küçük bir miktar gelmişti ama tesadüf mü anlamadımDedim ben mi hata yaptım. Tuzu mu az geldi nedir
![]()
Onu bir de geri koyup yemesi var sonraBir dahaki sefere 1 kilo dökün. İşe yararsa ben 50 kiloluk çuvalla yapacağım.![]()
![]()
Buradaki tuz, toprak elementi sembolize eder. Toprak maddiyati temsil ettiği için kullandım. Bir de tuzu kuru değimin sembolizmi.Bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz yemek tariflerindeki gibi "eser miktarda" olur mu?