"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hipnomeditasyon çakra çalışması 1

Linke tıkladığınız zaman rapidshare üyelik formuyla ilgili bir yer çıkıyor.
Ses müzik indirilen bir programla aynı formatta.
Sayfayı kapadım tekrar sitemizdeki buradan yazısına tıklayınca kaydetme penceresi geldi.
İndirememiş arkadaşların işine yarar diye yazdım.
Dinliyorum şimdi çok teşekkürler paylaşım için.

Dosyayı 3. seferdir yüklüyorum. Ben indirmeye çalıştığımda sorunsuz olarak iniyor. Diğer arkadaşlarda indirebildiklerini ifade etmişler. Tekrardan denemenizi rica ediyorum. Eğer hala sorun var ise yapabilecğeim çok birşey yok maalesef. Bizden kaynaklanan bir problem değil gibi görünüyor.

Arkadaşlar, dosyalar GIF formatlı müzik dosyalarıdır. Dosyalarda bir bozukluk yok. Üzerlerine çift tıklamak yerine, indirdiğiniz dosyayı WINAMP ın içine sürüklerseniz sorunsuzca dinleyebilirsiniz.

ben indirme yapamıyorum acaba linklerde sorun olabilir mi? siteye yeni üye oldum ve bu seriyi indirmek istiyorum rica etsem bir ilgilenseniz çok memnun olurum...

Diğer arkadaşlarımın aksine hiçbir şey hissetmemiş olmak üzücü.. Bir yerde hata yapıyorumdur diye tekrar denedim ama yinede bir şey değişmedi ..

bende loops effectlerle ugrasıyorum farklı tarzda,herneyse hotfile.com premıum istiyor lazım olan varsa pm atsın çünki 5 farklı ipden girince patlıyor gidiyor.

Sevgili Urum,
Cok guzel bir calisma ellerine,emegine saglik.Ben 3 gunde bir uyguluyorum simdilik.Daha sonra haftada 1 e indirecegim..Bir sakincasi var mi?

Geri