"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor sürekli bir yerlerden engel çıkıyor

Yani bunlar bazen karmik durumlar. Yani herkesi sevemeyiz mantık olarak ama sevmediğinin birinin orada denk gelmesindeki kök sorun onu sevmemek değil. Orada sevmediğin birinin denk gelmesi. Onu seversin de bu sefer oradaki kahve makinesinin sesini sevmezsin. Veya merdivenleri çok diktir yukarı çıkmak zor gelir. Maksat senin olumsuz küçük küçük ya da büyük negatifler yayman ise onları tek tek yok etmeye çalışmak biraz bataklıkta debelenmek gibi oluyor
anladım. yani tek tek sevmediklerine odaklanmak yerine bakış açındaki negatifliklerden kurtulmak diyorsun. şimdi düşündüm de, blokajı o istemediğin şeyi yok ederek değil de, istediğin şeyi hayal ettiğinde istemediğin bir durum varsa onu gönülden kabul etmekle de aşabilirsin diye düşünüyorum. bunu biraz önce uygulamalı olarak düşününce keşfettim. kabul etmek de blokaj oluşmasına engel oluyor diye düşünüyorum

e tabi şeytan bizim gibilerle uğraşacak değil ya, dolu kaba gidiyor demek ki : )
tabi bu bahsettiğim negatife düşme olayı benim nefsimin hoşuna gitmeyen şeyler yazıyor olmandan da olabilir. yani tamamen benim gereksiz bir şekilde gerçeği görmek istememle de alakalı olabilir ki eminim öyledir.
istemememle alakalı olacaktı

Ben bunu tek bir olay üzerinden değil bütünüyle yaşıyorum hayatım hakkımda planlar yaparken ve olmaya başlarken hep bir terslik oluyor bir şeye heves ederken hep aynı süreci yaşıyorum bir insanın hayalleri hep mi aynı yerden yıkılır artık iyice bunaldım bundan sonra hiçbir şey yapmama ot gibi yaşayıp geçmeyi istiyorum bu durumu düzeltmemin bir yolu var mıdır?
daha önce paylaştım tekrar paylaşmakta fayda var

Ekli dosyalar

• IMG_1838.jpeg
    IMG_1838.jpeg
    147.3 KB · Görüntüleme: 7
Ben bunu tek bir olay üzerinden değil bütünüyle yaşıyorum hayatım hakkımda planlar yaparken ve olmaya başlarken hep bir terslik oluyor bir şeye heves ederken hep aynı süreci yaşıyorum bir insanın hayalleri hep mi aynı yerden yıkılır artık iyice bunaldım bundan sonra hiçbir şey yapmama ot gibi yaşayıp geçmeyi istiyorum bu durumu düzeltmemin bir yolu var mıdır?
güzellik konusunda aynı şeyi yaşıyorum ne yapsam dalga geçiliyor bi de o yüzden bu reenkarneyi bitirme planları yapıyorum

Geri