1-Çocukluktan beri ilimi bilimi metafiziği telepatiyi vs. aklınıza gelen bilimum incelikleri bende çok merak ettim ve araştırdım..
2-Nelere şifa dağıtıyomuş çok merak ettim...Ama bilimin bile çare bulamadığı SARA HASTALIĞI na da bi şifası var mıymış onu da merak ediyorum..
3-Her neyse bu kadar madem yetenekleriniz var madur durumda olan arkadqaşlara neden yardım edemiyorsunuz.
4-Neden o zaman hastaneler veya tıp denen bi bilim var.
5-Bu konu dışında diğer konularda mesela 3 harfliler dünya dışı varlkıklar,görünmeyenler gibi asıl uzmanlık alanımda yardımcı olabilirim..
6-Burası beni aşıyor ama mutlaka sizlerden birinden bunu kanıtlamasını isteyebilirim.Ankarada yım ve görmek için mutlaka davet ederseniz geleceğim..Belki inanırım...
7-Gayet edep ve ahlak çerçevesi içinde konuştuğumu düşünüyorum..
Gayet güzel biçimde madem merak ettiğinizi söylüyorsunuz size kısa kısa açıklama yapmaya çalışacağım, başka da bu konunun tartışılmasını ve bu başlık altında uzamasını istemiyorum.
1- Araştırmak güzel birşey elbette. Bir şeyleri araştırmış olmak, o konulara sahip olmak anlamına gelmeyebilir veya siz araştırıp bir şey eşde edemediyseniz bu yoktur anlamına da gelmez.
2-Şifa dediğimiz zaman, bu çok derin bir meseledir. Tamamen diz kapağı parçalanmış insanların veya felçlilerin şifa teknikleri ile iyileştiği gibi kanıtlar var. Hatta gayet saygın enstitü ve bilim adamlarının altlarında, onay imzaları da var. Madem araştırma konusunda gerçekten ilgilisiniz bu konu hakkında gerçekten tatmin edici bilgilere ulaşabilirsiniz. İnternet güzel bir nimet.
3- Bu sitenin kuruluş amacı da bu zaten, insanlara bilgi vermek, yardım etmek. Şifa konusunda zaten ayrı şifacı grubumuz var ve eğitiyoruz. Talepte bulunanlara bu yetiştirilen arkadaşlarla beraber çalışmalar yapılıyor ve ileride daha etkin ve ileri teknikli yardımlar yapılacak. Elbette söz konusu şifa ise ücret de alınmaz.
4- Hastahaneler ve tıp denen bilim zaten olmalı ve de olacak. Ayrıca yine araştırmacı isteğinizi eskiden olduğu gibi canlandırabilirseniz, şuanda bilimle bu konular iç içedir. Birlikte ilerlemektedir. Bütün bunlara rağmen bazı ilaç şirketleri (isim veremeyiz) ister tehditle, ister başka usüllerle, dünya çapındaki çok ciddi bazı şifacı gruplara düzenli saldırılar yapmaktadır. (Bu grupların da isimlerini veremeyiz)
5- Varlıklar ve enerji alanları gibi konularda bir uzmanlığınız varsa sevindirici bir konu bu. Zira benim uzmanlık alanım da bu konulardır.
6- Hakikaten kanıt derken yani işi gücü bırakıp her isteyene kanıt için gidelim mi? Bu mantıklı mı? Ya da sizin ne ayrıcalığınız var? Elbette her inanmayana bunu inandırmak gibi bir misyonumuz yok. İnanan gelir zatn bu siteye. İnanamayanları inanadıracağız arkadaşlar haydi ileri diyip böyle bir site kurulmadı.

7- Üslubunuz için teşekkür ederiz.
Konunun uzatılması sanırım gerçekten gerekli değil, cevapları tane tane ve uygun biçimde sunduğumu düşünüyorum. Kaliteli ve iyi forumlar dilerim.