Sayın forum üyeleri ve yöneticileri burada şunu yapmanızı istiyorum ; Herhangi bir psişik yetenek alanıyla uğraşıyorsanız veya ilgi gösteriyorsanız . O psişik yeteneklerin hangisi olduklarını yazmanızdır . Ayrıca en fazla başarı sergilediğiniz psişik yeteneğinizi yazmanızı istiyorum . Kısacası hangi psişik yetenek üzerine yatkınlığınız var ?
ben geçmişi uykuya dalarak göre bliyorum.... kendimin ve başkalarının zorlansamda bunu ilerletiyorum... daha iyi olması dileğiyle ....![]()
Konu keyifhane bölümünde değil ama yine de komik olmaya çalışmışsınız.ben uyumadanda geçmişi görebiliyorum hatta az önce çay içtim yakın geçmişi bile görebiliyorumbu da bir yetenekmidir acaba ? :hurray:
Bende burdaki herkesin yalancı olduğunun kanaatindeyim ve bunu çok iyi biliyor ve onun için söylüyorum..Neden derseniz RÜYALAR VARDIR ama RÜYALARLA YAŞAMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİLDİR..Ve AYET-İ KERİME de denilirki"Biz insanlara bazı bilgileri gizli yollardan veririz"..Bunlarla geleceği görüyomuş yok bilmem neymiş..Hikaye anlatmayın arkadaşlar..Zihin okuyan arkadaşlar,birinin gözünden başka şeyleri görenler yapmayın arkadaşlar ancak kendinizi kandırırsınız..Birisi gelsin benim zihnimi okusun yada gözümden başka bişeyler görsünler...İmkanı yok..Ya EVLİYATULLAH ya da ARİF-İ BİLLAH olmanız lazımdır ki buda abdest namaz ve iman ehli zikir ehli kimselerde olur....Sadece yapmak isteyipde yapamadığınız şeylerden bahsediyorsunuz..Kalbinizi kırdıysam özür dilerim ve ve bunu her daim de ispatlamaya hazırım...