Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Imani saglam olanlara bişey yapamazlar. Kotulerine şeytan denir zaten. Iyilerinide Allah gorevlendirir kotuluklere karsi kisiyi korumak için. Eğer inancin saglam ise dost bile olabilirsin
Dokunduğum insanların ya da şöyle ifade ediyim değer verdiğim önemsediğim insanların ne yaşadıklarını ne yaşayacaklarını biliyorum ancak bu konuda kafam çok karışık... Ayrıca bulunduğum ortamda beni istemsiz olarak etkileyen ve kendisine yardım etmek istediğim insanlarıda kapsıyor bu durum.Ancak bu durumumu cin lere bağladığım için reddettim ve yeteneğimden uzaklaştım...Sanırım hata yaptım
Şuanda da istersem oluyor ancak kafam karışık üstesinden gelmek için sayfanıza üye oldum...
Ben ara sıra bir insan beni çağırınca yada bana bakınca ne istediğini ya da bana ne soracağını hissedebiliyorum . sizce bunun üzerine yoğunlaşmalı mıyım ? bunu özel bi adı var mı ? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
İtirafçılık.(Bir insana dokunduğunda onu kontrol altına alabilmek) ve Şifacılık(Birisine 0 ile 21 sn arası dokunduğunuzda onun tüm sağlığını alabilir ya da hastalığını kendinize çekip karşınızdakini iyileştirebilirsiniz.)
ben bazen olacakları önceden seziyorum bazende yıllardır görüşmediği birisi mesela aklıma geliyor bes dakıka sonra mesajını alıyorum bu psişik yetenek midir