"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında bütün kinezilerle uğraşıyorum ve yapmak istiyorum ama nereden başlayacağım bilmiyorum... :)

durusezim iyidir ve kisiler uzerinde düsündügüm konular ne ise ayni benim dusundugum gibi olur hersey.dusundugum sey ne ise o oluyor.

tek yeteneğim var elimin kaşınması ne zaman para gelecek ne zaman gidecek anlıyorum o kadar :)

harici hiçlik'in dediği gibi nefes alabiliyorum..

Benim psişik yeteneğim: Psişik yeteneği olanlara ve bu konuya ilgi duymak... Belki vardır ama günlük hayatın sıradanlığı yüzünden ortaya çıkarmaya çalışma çabasına girişemedim. Açıkçası merak ediyorum var mı diye. Öncelerden bir ara tesadüfen astral yolculuğa çıkmıştım birkaç kez ve çok korkmuştum. Şimdi anlıyorum ki korkulması gereken bir şey değil geliştirilmesi gereken bir yetenekmiş.

Fal :) Özellikle tarot. Kartlarımla çok özel bir bağım var ve bana asla yalan söylemiceklerini biliyorum. Çok kaliteli fal bakarım:) Ayrıca konsantre olup kayıp eşyaların yerini rahatça belirleyebiliyorum.

Başıma kötü bir şey geleceğini önceden hissedebiliyorum.Telefon çaldığında kimin aradığını hissediyorum.Yeni tanıştığım bir insanın nereli olduğunu,mezhebini biliyorum.Bunlar yetenekmidir?Yetenek ise buna ne denilir?

ben bir kişye yada bir varlığa dokunduğumda onunla ilgili görüntüler görüyorum -- rüyamda ve oturuken aniden gelecketen görüntüler beliriyor ---
ve bir kaç haftadır cadılık ve büyülerle uğrşıyorum

Açıkcası şu ana kadar sadece bulutları yok edebildim yani yok etmekten kastım moleküllerini ayırıyorum sanırım ve yok oluyor :) kendimi kandırmadığımdan emin olmak için sayısız kez bulut yok ettim hepsi başarıyla sonuçlandı :)

negetif enerjiyi üzerime çekmem... bu bir yetenek mi bilmiyorum keşke pozitif enerji olsaydı. ne zaman en kötüsünü düşünürüm ve o olur.
kan grubumla alakalı olabilir mi?

Geri