Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağrıyan bölgemizin, ayak tabanında bulunan akupunktur noktasını buluyoruz ve bu bölgeye parmak uçlarımızla baskı uygulayarak masaj yapıyoruz.Daha çok rahatlamanın olması için nane, mentol içerikli masaj kremlerinin yada buna benzer karışımların kullanılmasını tavsiye ediyorum.
Ağrıyan bölgemizin, ayak tabanında bulunan akupunktur noktasını buluyoruz ve bu bölgeye parmak uçlarımızla baskı uygulayarak masaj yapıyoruz.Daha çok rahatlamanın olması için nane, mentol içerikli masaj kremlerinin yada buna benzer karışımların kullanılmasını tavsiye ediyorum.
Akupresör ve refleksoloji günümüzde çok tanınmaya ve yaygın bir şekilde kullanılmaya başladı. Uzakdoğudan batıya kadar yayıldı, konuyla ilgili uzmanlar çoğaldı. Türkçe kaynaklar bile var.
Bununla ilgili kılcal çelik iğnelerde üretilmiş gözle görmek bile zor. Tamamen kişiye özel olarak kullanılıyor. Sanırım Türkiye'de de bulmak mümkün. Bununla ilgili uzmanlarla görüşülmesi sonucunda elde edilebilir.
Bununla ilgili kılcal çelik iğneler de üretilmiş gözle görmek bile zor. Tamamen kişiye özel olarak kullanılıyor. Sanırım Türkiye'de de bulmak mümkün. Bununla ilgili uzmanlarla görüşülmesi sonucunda elde edilebilir.
Aman haa. O iğneleri her önüne gelenin kullanma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Zaten hiçbir uzman eğitimi olmayan kişilere o iğneleri tedarik etme yolunu söylemez de.
Evet benim de zaten belirtmek istediğim uzman kişilerin denetimi altında yapılacağı durumuydu. Sözlerimin yanlış anlaşılmasına karşı yaptığınız uyarı için teşekkür ederim.
Detoks bantları da ayak haritasına göre yapıştırılıyor.Rahatsızlık nerde ise oraya yapıştırmak gerekiyor(en azından araştırdığım kadarıyla). Acaba bu detoks bantlarının bununla ilgisi var mı yoksa tamamen farklı bir şey mi?