Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu şekilde bi çok dua okudum ve anlamsız bi mutluluk var bu aralar bende degişen bişey olmamasına ragmen bir mucize olcakmış gibi geliyo ama kendimi mi kandırıyorum acaba!!fikri olan var mı arkadaşlar
aynı şeyler bende de var. Hayatımda hiç bir değişiklik olmadı yani dilediğim şeyler henüz gerçkeleşmedi ama benim içimde tarif edemediğim anlam veremediğim bir mutluluk bir huzur var...Bana da sanki bir mucize olacakmış gibi geliyor...Ben de düşünüyorum zmaan zmaan acaba kendimi mi kandırıyorum diye ama böyle hissediyorum..
Kendimi kandırıyor muyum diye düşünmeyin yahu olur mu öyle şey?.. Dua eden Allah'a sığınmış demektir. Allah'a teslim olan da kendini kandırıyormuş gibi hissetmez.. Tabii şaşırıyorsunuz haklısınız ama dua okuyup da yararını gören o kadar çok insan var ki, kendinizi de öyle görün bana kalırsa.. İçinize böyle garip duyguları sokmamaya çalışın. Çünkü, demek ki dualarınız işe yarıyor ki iyi hissediyorsunuz.. Dualar her kapıyı açar arkadaşlar ben buna inanıyorum. Hele bir de gizli ya da en içten yaptığınız dualar cidden mucizelere bile sebep olabiliyor. Bu mucize diye adlandırdığımı tahmin edersiniz artık Sevgiler herkese :Angel_anim: