"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hayatımda bizi etkileyen sözler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoNoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karşılıksız size yardım eden birinin sevgi yada saygısından şüphe edene bizde cahil yada ahmak derler !
Jngfr.

Bütün göşterisine karşın geçicidir insan...Gün gelir küçük gördügü hayvanlarla bile aynı toprağa gırer.

-Bu sozun hayatımın anlamında cok buyuk onemı vardır

bu siteyi de siside busözleride çok seviyorum sanki buradayken kendimi evimde arkaşlarrımla konuşuyormuş gibi hissediyorum

bunu yazdım çünki içimden geldi

Benim içimden de hep birşeyler geçer:) Bu sayfaya bunları yazmazdım, yeterince yük oldum mabede ama sizin bu yazınızdan güç aldım ve yazıyorum işte:) Bu sayfada da şunlar geçti içimden..Ben buradaysam(sevilmiş yada sevilmemiş olmam farketmez)muhakkak bir nedeni vardır..Ve içimdeki ses susman iyi olur ama içinden geleni de yazmalısın diyor..Ve her ikisi de doğru sanki:)

Benim içimden de hep birşeyler geçer:) Bu sayfaya bunları yazmazdım, yeterince yük oldum mabede ama sizin bu yazınızdan güç aldım ve yazıyorum işte:) Bu sayfada da şunlar geçti içimden..Ben buradaysam(sevilmiş yada sevilmemiş olmam farketmez)muhakkak bir nedeni vardır..Ve içimdeki ses susman iyi olur ama içinden geleni de yazmalısın diyor..Ve her ikisi de doğru sanki:)

Sevgili perina,neden yük olasın mabede.Neden kendini ifade ederken yadaların fazladır.Neden hep yazdığında insanlar birşey arar kuşkusu var.Tabiki deneyimlerini ve görüşlerini paylaşacaksın. Hepimiz bunun için buradayız,kaldıki yazılarını içinden geldiği gibi yazdığında daha anlaşılır oluyorsun.Yeterki mabet kuralları çerçevesinde paylaşımlarımızı yapalım.Burada neden sevilmeyesinki,bence seviliyorsun ve okunuyor paylaştıkların.

Sevgili perina,neden yük olasın mabede.Neden kendini ifade ederken yadaların fazladır.Neden hep yazdığında insanlar birşey arar kuşkusu var.Tabiki deneyimlerini ve görüşlerini paylaşacaksın. Hepimiz bunun için buradayız,kaldıki yazılarını içinden geldiği gibi yazdığında daha anlaşılır oluyorsun.Yeterki mabet kuralları çerçevesinde paylaşımlarımızı yapalım.Burada neden sevilmeyesinki,bence seviliyorsun ve okunuyor paylaştıkların.

Sevilmeme hissine kapılırım sık sık:(Ve evet bunu aşmalıyım:)Ve bu yazınız bir işaret belki de:)Perina bunu aşmalısın,hem de hemen diyor belki de:)Annem hep şöyle der:"Perina,sen çok sevilen bir insansın,sevenin çok ama neden kızım bazen bunu farkedemiyorsun,neden" der..

Mabede yük olmam konusuna gelince çok uyarı alınca böyle hissettim ister istemez:)

Ve buraya yazdığım paylaşıma gelince konu başlığına uygun olup olmadığından pek emin olamadım da:)

Ve inanın bana tüm yazdıklarımın hepsi içimden gelen sestir..(Hatta olumsuz yazılarımda dahil-onları yazdım çünkü kırıldığım anlarda oldu burada ne yazıkki,keşke hepsi hepsi çok pozitif olabilseydi).Ve insanları severken onların fikir dünyası beni etkilemez.Yada ideolojileri vb..Çünkü sevginin çok zor bulunduğuna ve onu korumak için çok çok hassas olmak gerektiğine inanırım..Öyle mutlu olurum ki gerçek sevgiyi bulunca..Tüm bildiklerimi unuturum..

Anneler deneyimleriyle daha az yanılırlar,bence annen doğru söylüyor ve evet aşmalısın. Daha önce yaşadığın bir travmadan kaynaklanabilir.Birde alıngan bir yapın var,hem herşeyi üzerine negatif olarak alma.Sevgi verdikçe bize sevgi olarak dönüyor.Paylaşımların ve birikimlerini okumak için bekliyoruz.Sevgiler...

Anneler deneyimleriyle daha az yanılırlar,bence annen doğru söylüyor ve evet aşmalısın. Daha önce yaşadığın bir travmadan kaynaklanabilir.Birde alıngan bir yapın var,hem herşeyi üzerine negatif olarak alma.Sevgi verdikçe bize sevgi olarak dönüyor.Paylaşımların ve birikimlerini okumak için bekliyoruz.Sevgiler...

Annem bana benzemiyor..O hep çok olgun ve uyumluydu.Hiç alıngan değil O..Herkesi olduğu gibi kabul eden bilge bir ruhu var bence..Zaten herkes sever Onu..Ve çoğu insan bilge bir kişi sezer O'nda..

Ve travma demişsinizyaben bir değil birçok travma yaşadım..Zor deneyimlerle yaşıyorum hayatı..Ve alınganlığım başak burcu etkisi:)Başaklar alınganlıklarıyla tanınır.Ama şu da var..Burada birara biraz negatif enerji aldım bazı yazılardan..Ve hayret ettim buna..Bu kadar özel insanlar neden bu enerjiyi verdi dedim..Ve genelde gözlemlerimde ve algılarımda yanılmam..Ama bu durum alınganlığımla da ilgili olabilir..Belki de yanıldım..Neyse önemi yok..Bunları belki de yaşamalıydım ki mabedin değerini daha iyi anlayayım öyledeğil mi?:)

Ve daha öncede belirttiğim gibi benim fazla birikimim yok ama yeri geldikçe,bildiğim konularda yazıyorum birşeyler..Ve bazende içimdeki ses bilmesemde birşeyler hissettirip yazdırıyor işte bazı konulara:)

Ve ilgi ve sevginiz için,beni yeniden yüreklendirdiğiniz için sonsuz teşekürler..Ve sevgiler..

Rica ederim,sevgili perina. Potansiyelin zaten vardı,:) sadece motive ettim.

“Zihin berraklaştığında engellerde ortadan kalkar. Yenmek ve yenilmek, ben ve diğerleri, yanlış ve doğru gibi kavramlara dayanan yorumları bir kenara bırakırsınız.”

Zen Ustası Yuanwu

Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...

mevlana celaleddin-i rumi

Gerçek disipline sahip bir adam asla biriktirmez; her an öğrendiği şeyin öldüğünü hisseder ve tekrar cahil olur. Bu cahillik ışık saçar...Osho,,

Geri