bu siteyi de siside busözleride çok seviyorum sanki buradayken kendimi evimde arkaşlarrımla konuşuyormuş gibi hissediyorum
bunu yazdım çünki içimden geldi
Benim içimden de hep birşeyler geçerBu sayfaya bunları yazmazdım, yeterince yük oldum mabede ama sizin bu yazınızdan güç aldım ve yazıyorum işte
Bu sayfada da şunlar geçti içimden..Ben buradaysam(sevilmiş yada sevilmemiş olmam farketmez)muhakkak bir nedeni vardır..Ve içimdeki ses susman iyi olur ama içinden geleni de yazmalısın diyor..Ve her ikisi de doğru sanki
![]()
Sevgili perina,neden yük olasın mabede.Neden kendini ifade ederken yadaların fazladır.Neden hep yazdığında insanlar birşey arar kuşkusu var.Tabiki deneyimlerini ve görüşlerini paylaşacaksın. Hepimiz bunun için buradayız,kaldıki yazılarını içinden geldiği gibi yazdığında daha anlaşılır oluyorsun.Yeterki mabet kuralları çerçevesinde paylaşımlarımızı yapalım.Burada neden sevilmeyesinki,bence seviliyorsun ve okunuyor paylaştıkların.
Anneler deneyimleriyle daha az yanılırlar,bence annen doğru söylüyor ve evet aşmalısın. Daha önce yaşadığın bir travmadan kaynaklanabilir.Birde alıngan bir yapın var,hem herşeyi üzerine negatif olarak alma.Sevgi verdikçe bize sevgi olarak dönüyor.Paylaşımların ve birikimlerini okumak için bekliyoruz.Sevgiler...