princesnow
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senedir hayatımda inanılmaz kötü şeyler oluyor. Anlatsam roman olur. Birincisi çok fazla arkadaşım vardı sebepsiz yere hepsi aralıklı olarak benimle küstü ve hala bu arkadaş kaybetme olayım devam ediyor işin tuhafı ben neden küstüklerini anlayamıyorum. İkincisi aşk hayatımda sanki biri kısmetimi bağlamış gibi kimse çıkmıyor karşıma önceden seçeneklerim oluyordu deniyordum o kişilerle ama 2-3 senedir seçenek bile çıkmıyor karşıma şaka gibi geliyor. Neye elimi atsam kuruyor sanki ve hayatım böyle durmuş ve dünya sadece dönüyor her gün aynı bir rüyadaymışım gibi yaşıyorum psikolojim bozulmaya başladı. Bu olayların üzerine 1 senedir namaz kılmaya başladım hep dua ediyorum ama her gün ama hayatım hala kötü bir gidişatta. İnsanlar bana güzel kızsın ama çok bahtsızsın kadersizsin demeye başladı son zamanlarda bu bahtsız kelimeside benim enerjimi düşürmeye başladı kendimi gerçekten bahstsız görüyorum artık sizce bunun sebebi ne olabilir ben artık kafayı yeme noktasındayım birinin nazarı mı deydi negatif enerji mi var ah mı aldım bunu nasıl öğrenebilirim