Piraldyne
Kayıtlı Üye
Ben 17 yaşında liseli bir ergenim dostlar, anlatmak ıstedıklerımı daha önce ne ailemle ne bir arkadaşımla paylaşamadığımdan sizlerle paylaşmak istiyorum.. yoksa tıkanıp kalıcam bırılerıne anlatmak zorundayım ; ben ergenliğe girmeden önce cok tatlı br cocuktum gercekten kızlar felan böle pesımde pervaneydı e buda hosuma gıtmıyor degıldı .. cok can yaktım dıyebılırım, kı bu cok kısa surdu tabi, ergenlıge gırdım gırelı 13 yasından.. hormanlarımın azizlıgıne ugradım dıyebılrım. sıvılcedır burun buyumesıdır kalcadan kılo olmadır kısaca eskı yenı hallerımı görsenız darwinin evrim teorısıne inanıcaksınız bunlada kalmadı bu hayatımıda cok kötu etkıledı, sosyol fobı oldu , bır ortama gırerken yuzum kızarmaya baslar ,daha cok yabancı ortam dıyebılırım bırı elestırdıgınde övdugunde cogu zaman kızarırım böyle domates gibisinden , 5 senedır adam gıbı aynanın karsısına cıktgımı hatrlamıyorum net bir ısık karsısında kacarım veya ışıgı kısarım.. Siz buyuklerım yaşıtlarım bana ne gıbı önerılerde ve tavsıyelerde bulunabılırsınız , ben bunları cıdden bı rehberlık servısı veya bır psıkologlo görusmek ıstedım ama yapamadım cesaret bulamadım oyuzden lutfen elestırmeyın bu konuda tesekurler sevgıyle kalın..