Renaskamp
Banlı Kullanıcı
Her insanda gördüğüm gibi , Kendini bu psikodinamik atmosfere çok öncelerden hazırlamışsın dostum . Önceden almadığın yada almaktan çekindiğin sorumluluklarının sende yarattığı kaygıyı dindirmek için kendine suçlu kişiler ve kültürel modeller yaratmışsın . Biyolojik olarak uzmanlar tarafından teşhis edilen ; erginliğe geçiş evresindeki anksiyete dönemini içeren bir yaştasın . 24 yaşlarına kadar bu kimlik krizinin yoğunluğu değişebilir tabi , Ama bunu atlatamayanların ömür boyu çocuksulaştığı insanları tanıyorum . İçinde bulunduğun durum hakkında görüş-açıklığı kazanabilmen için zamanın geçmesine izin ver . Belki senin her ihtiyacını sesini çıkarmadan karşılayan ve pohpohlayan ebeveyn ilişkileri yaşadın , Onların oluşturduğu önyargı bir insanı hayata karşı kolayca pes ettirebiliyor Sana tavsiyem dersaneden kaydın silinmedi ise devam etmen ve ygsden belli bir ortalama alarak , Lysye daha canlı ve motive bir şekilde hazırlanman . İçinde bulunduğun durum şimdilik sana çıkmaz bir sokak gibi görünebilir , Lakin hayattan dejenere olursan bu sefer enerjin tekrardan yükseldiğinde kendini tatminsiz\obsesif bulma imkanın var . Kendi sezgi ve içgörülerine güven . Evren sendeki hazineyi ortaya çıkarmak için genişlemeye ve sürkülasyonunu sürdürmeye devam ediyor . ...
Dershaneden ayrldm tekrar yazılabilirim ama toparlayamıyorum kendimi yorum için çok teşekkür ederim benim için bunlar çok önemli çünkü başkalarının fikirleri önerileri beni etkiliyor.