Sizin kardeşinizdeki musallatlar güçlü cin türlerinden mi herhangi bir hoca veya medyum bir şey söyledi mi ? Benim de gitmediğim yer kalmadı ve üstelik bedendeler büyüden kalma hepsi çok güçlü cin değiller ama kurtulamıyorum da, yoğun şekilde gün boyu korkutucu vesveseler de veriyorlar. Bu musallat olaylarından kurtulmak imkansız değil ama çok zor olduğu kesin...Tuz lambasını 2 hafta kadar önce satın aldım ve denedim ancak durum aynı.
Tesla bobini mi, hayır denemedik. Nasıl bir şey? Denemek isteriz
Bende de aynısı maalesef, bendekiler bedene yerleştiler hocalar görüyor da üstelik sihir ile ile gelen cinler olduğunu, boy hamaylı yaptırdım gitmediler. Sürekli delirtme derecesine varan korkunç vesveseler veriyorlar gün boyu insanın sağlığı hakkında. Allah'tan türlü hastalıklar istemek ve insanın kendi organlarına ağır küfürler düşünceleri oluşturuyorlar her zaman. Gitmiyorlar, gitmek bilmiyorlar. Bir sonuca ulaşır iseniz bilgi verirseniz çok sevinirim.Gittiğimiz hocalar bir şey göremiyor, nasip olursa yakın bi süre sonra bir yere daha gideğiz oradan sonuç umudum var.
Rahmani şekilde çözüm deniyoruz ama sonuca ulaşamıyoruz. rahmani yöntemler bu varlıkları kovmada etkisi olmuyor neden bilemiyorum. Farklı yollar deneyeceğiz
@hakikatulkubra nın pdfsinde rasadı iptal kısmındaki ayetleri okuyun. Sizde ki belki sağlık anksiyetesidir(bende var)Bende de aynısı maalesef, bendekiler bedene yerleştiler hocalar görüyor da üstelik sihir ile ile gelen cinler olduğunu, boy hamaylı yaptırdım gitmediler. Sürekli delirtme derecesine varan korkunç vesveseler veriyorlar gün boyu insanın sağlığı hakkında. Allah'tan türlü hastalıklar istemek ve insanın kendi organlarına ağır küfürler düşünceleri oluşturuyorlar her zaman. Gitmiyorlar, gitmek bilmiyorlar. Bir sonuca ulaşır iseniz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Keşke öyle olsa, maalesef cin var zaten kafa bölgesinde hissediliyor tepe cakraya yerleşiyor.@hakikatulkubra nın pdfsinde rasadı iptal kısmındaki ayetleri okuyun. Sizde ki belki sağlık anksiyetesidir(bende var)
Kardeşinizin vücudunda durduk yere fiziksel yaralar var mı?(morarma, çizikler veya bedeninde sembollere benzeyen çizikler)Merhaba
Yaklaşık 1.5 yıldır kardeşim varlıklar tarafından rahatsız ediliyor ve çaresini bulamadık, kendisinin havas konusunda benim de olduğum gibi bir bilgisi yoktu. Bir kişiye anne adı, yaş, fotoğraf ve doğum tarihi bilgisini attı. Bu günden sonra kardeşim varlıkların enerjisini hissetmeye, onları duymaya, hissetmeye başladı. Zikirler, dualar çektik ama bir türlü bu varlıklardan kurtulamadık. Varlıklar biraz ilim sahibi varlıklar kendilerini gizliyorlar. Korunma için hamail de kullandı kardeşim, ancak bu varlıklara karşı tesiri olmadı. Yaptıkları şeylerin etkileri oluyor. gerçekten kardeşim inanılmaz zor şeyler yaşadı. Bu konuda bu varlıkları uzaklaştırmak için kimden destek alabiliriz yardımcı olabilir misiniz
Varlıklar uç derecede rahatsızlık veriyorlar. Varlıklar konusunda koruma gibi çalışmalar yapabilecek kimseler var mıdır ya da böyle bir şey başından geçmiş ve kurtulmuş kimse var mı ? ayrıca hermet veya hörmet adında birileri var mı varlıklarla ilgilenen