Havas sebebiyle gelen varlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Frekans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Frekans

Kayıtlı Üye
Merhaba

Yaklaşık 1.5 yıldır kardeşim varlıklar tarafından rahatsız ediliyor ve çaresini bulamadık, kendisinin havas konusunda benim de olduğum gibi bir bilgisi yoktu. Bir kişiye anne adı, yaş, fotoğraf ve doğum tarihi bilgisini attı. Bu günden sonra kardeşim varlıkların enerjisini hissetmeye, onları duymaya, hissetmeye başladı. Zikirler, dualar çektik ama bir türlü bu varlıklardan kurtulamadık. Varlıklar biraz ilim sahibi varlıklar kendilerini gizliyorlar. Korunma için hamail de kullandı kardeşim, ancak bu varlıklara karşı tesiri olmadı. Yaptıkları şeylerin etkileri oluyor. gerçekten kardeşim inanılmaz zor şeyler yaşadı. Bu konuda bu varlıkları uzaklaştırmak için kimden destek alabiliriz yardımcı olabilir misiniz

Varlıklar uç derecede rahatsızlık veriyorlar. Varlıklar konusunda koruma gibi çalışmalar yapabilecek kimseler var mıdır ya da böyle bir şey başından geçmiş ve kurtulmuş kimse var mı ? ayrıca hermet veya hörmet adında birileri var mı varlıklarla ilgilenen

Psikolojik olduğunu düşündüğünüz için mi bunu önerdiniz Çünkü bu bahsettiğin durumu çözüm seçenekleri arasına koyup çoktan denedik ama faydası olmuyor.

Sirkeli su hazırlayıp 41 kere ayetel kürsi okunur ve suyla banyo yapılır. Aynı şekilde evin köşelerine serpmeniz gerekmektedir. Bu tavsiyeyi bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm birinden almıştım.

Mussallati ancak öteki alem de vazifeli biri çözebilir gönderebilir.O da gücü yeterse.İlgilenmek isterse o kişi.Öyle biri de zor bulursunuz.Onlar pek toplum içinde aktif değildir.Zaten ortalık dolandırıcı kaynıyor.
Para çarpmak için.Öyle birininde sizin paranıza ihtiyaci yoktur.Paranizi kimseye kaptırmayın.
Kurtulmak için kendiniz çalisacaksiniz.Kendiniz manevîyata vereceksiniz.Allah kapı açicak şifa verecek.
Ama hiç üzülmeyin toplumun %90 sini ağır,hafif mussallatti cinlerin tesiri altında.
Ama şunu da söyleyeyim cinler insanlara bişey yapmaz yapamaz.Çünkü yukardan izin
hayat içinde niyetinize günaha girip girmemezine oranla değişir.
Bunlar imtihandir.İmtihanin sonunda ödül vardır.

Mussallati ancak öteki alem de vazifeli biri çözebilir gönderebilir.O da gücü yeterse.İlgilenmek isterse o kişi.Öyle biri de zor bulursunuz.Onlar pek toplum içinde aktif değildir.Zaten ortalık dolandırıcı kaynıyor.
Para çarpmak için.Öyle birininde sizin paranıza ihtiyaci yoktur.Paranizi kimseye kaptırmayın.
Kurtulmak için kendiniz çalisacaksiniz.Kendiniz manevîyata vereceksiniz.Allah kapı açicak şifa verecek.
Ama hiç üzülmeyin toplumun %90 sini ağır,hafif mussallatti cinlerin tesiri altında.
Ama şunu da söyleyeyim cinler insanlara bişey yapmaz yapamaz.Çünkü yukardan izin
hayat içinde niyetinize günaha girip girmemezine oranla değişir.
Bunlar imtihandir.İmtihanin sonunda ödül vardır.
toplumun %90'ı musallatlı olsa hiçbir iş düzgün ilerlemezdi

Kur'an-ı Kerim, 43/36-37. Biz onlara birtakım yakınlar musallat ettik. Onlar, kendilerine önlerindekini ve arkalarındakini süslü gösterdiler. Kendilerinden önce geçmiş olan cin ve insan toplulukları içinde (uygulanan) söz, onlar için de hak oldu.

Gerçekten çok zor durumdayız, kardeşim her gün uzaklaştırmaya çalışmak için bağırmak durumunda kalıyor. Düşünceleri karıştırıyorlar enerji veriyorlar bedenin mahrem yerlerine. Hamail'de kullandık ancak varlıklara karşı etkisi olması. Durumun psikolojik olmadığına eminiz. Gerçekten varlıklarla karşı karşıya kardeşim. Metafizikde gücü olan veya bu varlıkları uzaklaştırma konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varsa lütfen yazsın.

kardeşim rukye denedinizmi hiç yani kuran ile tedavi edenleri?

yukarıda arkadasın dediği gibi sadece Allaha güvenmeli ondan bilmeli çünkü ayette bizim başımıza Allahın yazdığından bir başkası gelmez diyor 10 yıldır bende yaşıyorum bu gibi şeytani oyunları sana onlarca hoca diyeyim hadi hoca kendisinden bir şeyler öğrenilen kimsedir bu metafizikcilere gittim sonunda zarar gördüm her duydugunuza gitmeyin psikiyatr konusuna gelince 1. anlamaz ama tabi gidilmeli yine de destek alınmalı bu süreci kolaylaştırır ev ilaç torbası oldu.
aslında akşama kadar yazabilirim ama insanın canıyanmadan değişiyor değişmek de istemiyor bilmiyorum belki de her şey kontrol altında vebizim değişmemiz için.
Bakın şuan orucum ve ızdırap duyuyorum ....birbirimize dua edelim ve bazılarımızın çetin imtihanı olduğunu unutmayalım.

Rukye dinledik, Rukye okuyan bir kimseye de gittik faydası olmadı. Çünkü bunlar insanın bedeninde olan bir musallat cini değil. Metafizik alanda istediği zaman gelip giden farklı türde görevli varlıklar. Nadir gelen gelen aynı farklı varlıklar var, bu varlıklar rahatsız edenleri uyarıp gidiyor ama müdahale etmiyorlar. Varlıklar ayetlerden değil enerjiden etkileniyorlar sadece. Metafizikte enerjiye yön veren etki eden birileri varsa bu varlıklara karşı etkisi olabileceğine inanıyorum.
Allah şifa versin sanada inşallah.

Rukye dinledik, Rukye okuyan bir kimseye de gittik faydası olmadı. Çünkü bunlar insanın bedeninde olan bir musallat cini değil. Metafizik alanda istediği zaman gelip giden farklı türde görevli varlıklar. Nadir gelen gelen aynı farklı varlıklar var, bu varlıklar rahatsız edenleri uyarıp gidiyor ama müdahale etmiyorlar. Varlıklar ayetlerden değil enerjiden etkileniyorlar sadece. Metafizikte enerjiye yön veren etki eden birileri varsa bu varlıklara karşı etkisi olabileceğine inanıyorum.
kardeşim evet enerjiye yön veren insanlar olduğunu biliyorum onlarda göstermiyorlar kendilerini bizede bir kurtarıcı gelecek bizde kurtulacağız.

Benimki de bedende maalesef, bir türlü gitmiyor. Bir de bazı musallatlardan kurtulmak 1 seneyi buluyor diyor bazı rukyeciler. Siz ne kadar süre gittiniz acaba ?

Geri