Bu kadar etkili biri okült konulara hakim değil di yani?
Kendisini tanımıyorum, bir rus yazarının kitabini okumustum çok önceleri, abartısız bir kitaptı. Büyü ve okultizm gibi konular da geçmemişti ve diğer göz geçirdiğim bilgilerde de; iyi bir iksir hazırlattığı ve çocuk yaşta gençleri topladığını, bunları sahte cennet vaadleriyle kendine bağlayıp amaçları için kullandığı yazılır.
Cenneti ise hazırladığı muazzam ortamıydı. Gençleri en iyi savaş eğitimleriyle yetiştirdiği ve her birine ödülü de o nispette olurdu. O ödül neydi?
Mağlum, her içtikleri iksir sonrası yarı uyuşuk olarak cennet bahçesi denilen yerde hurilerin içinde gözlerini açmalarıydı...alışılmış durum, doyumsuz seks
Hafif bir içkiyle çakır keyfi olunuyorsa, ozel hazırlanmış bir iksirle kanatlanıp uçulur, kisi üzerinde zihni etkilemeye vs okultizm bibi çalışmalara gerek mi kalıyor?
Geliri ve zenginliği döktükleri kan payıyla sağlanıyor ve bir amac uğruna yaptığı bir şey de değil, başkalarının değerli bulduğu amaçları dogrultusunda tutulan en tehlikeli katillerdi sadece...
Eskiden değerli yazarlardan edindiğim bilgiler sadece...
Herkes inandığı şekli kabul edebilir.
Bu arada, bazi otlar ve tohumlar, bunun yanı sıra bazı kimyasal iksirler hazırlanıyor hala ve sayıları fazla olmayan bu kişiler bunlarla muazzam astral deneyimler yaşayabiliyor; bu, sadece o kişinin düşünce ve zihniyle alâkalı. Izmirli, köyde biri bunun gercekten uzmanı. Ayrıca, kuba mı peru mu hatırlamıyorum ama öyle bir yerden getirtikleri de oluyormuş, tabi o daha siradan kalır iksir'den....
Sözüm ona, majisyen ve ileri seviye okült geçinenler bunlari kullanıyor yani kısa günlerin kârlar'ı
Bu işlerin gerçeği, tek yaşamla hayat bulacak şeyler değil, onlar hazır gelir ve her reenkarnasyonla gelişir.
Neyse, benim bildiklerim bunlar. Sonuçta o kişilerle yaşamadım ve kullandıkları her ne ise sadece duyumlarim, okuduklarım.