Uygun. Umarım beğenirsiniz. Benim tavsiyem olduğu için biraz sorumluluk hissediyorum.@Manetekelfares @Absoluta Virtute @Alex06 Kitabı edinme sürecimizi de göz önüne alarak ''Perşembe''günü başlangıç için uygun mu?Size bırakıyorum...
Uygun. Umarım beğenirsiniz. Benim tavsiyem olduğu için biraz sorumluluk hissediyorum.@Manetekelfares @Absoluta Virtute @Alex06 Kitabı edinme sürecimizi de göz önüne alarak ''Perşembe''günü başlangıç için uygun mu?Size bırakıyorum...
Amacımız birlikte bir konuyu tartışmak,beraber bir etkinlik yapmak...Şimdiden heyecanlanıyorum,daha önce başka arkadaşlarımla ortak okuma yapmıştım ama sizinle ilk defa bir ortak okuma yapacağız...Kitabı beğeneceğimizi düşünüyorum,çünkü kendisi tanıdığım bir yazar ve türü de bize hitap ediyor...Hiç endişen olmasın,beğenmezsek ne olacak ki?Birlikte kitap okuyup beğendiğimiz cümleleri paylaşamk ya da kitap üstüne tartışmak paha biçilemez bir duygu benim için...Bir kitabın mutlaka iyi bir yönünü bulurum ben,diğer arkadaşlarım da öyleyse ''beğeni''mühim değil burada...Anladıklarımızı ,anlamdıklarımızı değerlendirmek olsun amacımız...Bu daha başlangıç...Zamanımız oldukça sene içinde ortak okumalar yaparız isteyen arkadaşlarımızla....Uygun. Umarım beğenirsiniz. Benim tavsiyem olduğu için biraz sorululuk hissediyorum.
Ben daha önce kitap kulübüne katılmıştım, birlikte okumanın ve tartışmanın güzel tarafı bizim hiç göremediğimiz algilayamadigimiz şeyleri diğer arkadaşımızın algılaması. Başka bakış açısı bizim kitaba, daha geniş anlamıyla dünyaya bakışımızı zenginleştiriyor. Beğenmek önemli bir kriter değil önemli olan kitabın tartışacak konuşacak malzemeyi bize sağlaması . @cathrine bu okumanın moderatoru olmak ister misin? Kitapla ilgili bir takım sorular sorarak tartışmayı başlatmak yönlendirmek derli toplu konusabilmemiz açısından önemli. Zaten sohbet kendi içinde evrilir.Amacımız birlikte bir konuyu tartışmak,beraber bir etkinlik yapmak...Şimdiden heyecanlanıyorum,daha önce başka arkadaşlarımla ortak okuma yapmıştım ama sizinle ilk defa bir ortak okuma yapacağız...Kitabı beğeneceğimizi düşünüyorum,çünkü kendisi tanıdığım bir yazar ve türü de bize hitap ediyor...Hiç endişen olmasın,beğenmezsek ne olacak ki?Birlikte kitap okuyup beğendiğimiz cümleleri paylaşamk ya da kitap üstüne tartışmak paha biçilemez bir duygu benim için...Bir kitabın mutlaka iyi bir yönünü bulurum ben,diğer arkadaşlarım da öyleyse ''beğeni''mühim değil burada...Anladıklarımızı ,anlamdıklarımızı değerlendirmek olsun amacımız...Bu daha başlangıç...Zamanımız oldukça sene içinde ortak okumalar yaparız isteyen arkadaşlarımızla....
Heyecanlandım şimdi,hiç moderatörlük yapmamıştım ama zaten benim sabırsız yanımla ,konuşmayı başlatan kişi genelde ben olurdum kitap kluplerinde de...Tabii ki olurum ,sizlerin de yardımıyla güzel ve eğlenceli bir okuma deneyimi diliyorum bütün arkadaşlarıma...Ben daha önce kitap kulübüne katılmıştım, birlikte okumanın ve tartışmanın güzel tarafı bizim hiç göremediğimiz algilayamadigimiz şeyleri diğer arkadaşımızın algılaması. Başka bakış açısı bizim kitaba, daha geniş anlamıyla dünyaya bakışımızı zenginleştiriyor. Beğenmek önemli bir kriter değil önemli olan kitabın tartışacak konuşacak malzemeyi bize sağlaması . @cathrine bu okumanın moderatoru olmak ister misin? Kitapla ilgili bir takım sorular sorarak tartışmayı başlatmak yönlendirmek derli toplu konusabilmemiz açısından önemli. Zaten sohbet kendi içinde evrilir.
Benim kitabım umarım elime yarın ulaşır PTT kargo söz konusu olunca emin olamıyorum. Herkesin okuma hızı farklı ne zaman basladigimiz değil ortak ne zaman bitirdigimiz önemli. Kitabı bitirmeden tartışmak sağlıklı olmaz.Arkadaşlar yarın kitaba başlıyoruz.Herkesin kitabı hazır mı?Siparişi geç gelecek olan ya da kitapçılarda bulamayanlar için internette pdf şeklinde var...Biraz geç haber verdim ama ben de araştırırken buldum...
Benim kitabım umarım elime yarın ulaşır PTT kargo söz konusu olunca emin olamıyorum. Herkesin okuma hızı farklı ne zaman basladigimiz değil ortak ne zaman bitirdigimiz önemli. Kitabı bitirmeden tartışmak sağlıklı olmaz.
Şehir dışındayım haftaya dönebilirim.
Biz de salı günü başlarız,elimde başka kitaplarım da var,başlangıç tarihi hiçbirimiz için sorun olmaz . @Alex06 da kitabını bekliyor.. @Absoluta Virtute'nin kitabı zaten var....Hepimiz aynı anda başlayıp ,bitirmeye yakın da hızımızı birbirimize göre ayarlarız.Bu etkinliğin amacı bu ...Farklı mekanlarda aynı zamanda buluşmakSiz kitabı elde edince başlayın.200 sayfadan fazla sanırım...Ben yetişmeye çalışırım.Salı günü bulabilirim diye düşünüyorum.
Ben konuyu açtım. Hatta ücretsiz PDF paylaştım. Böylece belki başka katılanlar da olur. Şu zamanda herkesin kitaba harcayacak para olmayabilir. Bundan sonra okuyacağımız kitaplar PDFsi olanlar olsun. İstediğiniz zaman baslayabiliriz.Sizler ne diyorsunuz arkadaşlar?
Çok teşekkürler @Absoluta Virtute pdf için verdiğin emeklerden dolayı...Ben de onun için demiştim,katılım daha fazla olsun diye uğraşıyordum...Ben kitabın moderatörlüğünü üstlendiğim için zamanı ısrarla soruyorum...Tamam , @Manetekelfares 'in de bize aynı anda katılması için tarihi ileriye aldık arkadaşlar.Salı günü okumaya başlıyoruz,o gün yine yazarım ben...Ben konuyu açtım. Hatta ücretsiz PDF paylaştım. Böylece belki başka katılanlar da olur. Şu zamanda herkesin kitaba harcayacak para olmayabilir. Bundan sonra okuyacağımız kitaplar PDFsi olanlar olsun. İstediğiniz zaman baslayabiliriz.
Tabii ki senin açtığın başlık altında devam edelim...Doğru söylüyorsun...Diğer arkadaşlar da okumaya başladılar mı?Bilemiyorum ama burayı okuyunca anlarlar,senin açtığın başlık altından devam ederim ben artık...@cathrine neden benim açtığım konudan devam etmiyoruz. Buraya başka şeyler de yazılabilir ve kitap muhabbeti karışır. İnsanlar her gördükleri rüyaya ayrı başlık açıyorlar. Bir kitap bence ayrı başlık altında konuşulmaya hak ediyor.
PDF var açtım başlığın altında. Ondan okuyabilirsinizBen katılım sağlayamayacağım ama takip ediyorum.